Cj6 Alıcam Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sermaner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,008

sermaner

Ana Kamp
Yer
izmir
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU ARACI ALMAK İSTİYORUM http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-koca-ayak-satista-159421659/detay VE KÜTAHYADA BULUNAN BİR ARKADAŞIMIZ VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ İLK DEFA CJ ALIYORUM VE FORUMDAKİ BİR ÇOK ŞEYİ OKUDUM BU ARAÇLA İLGİLİ BANA NE ÖNERİ VERİRSİNİZ.?

Etiketler
Ynt: Cj6 Alıcam Yardım

Araç uzın süredir gördüğüm ve aynı dönemde aynı yerde eski aracıma hardtop yaptırdığım bir araç (hardtoop fiber, bozok polyester) araç cj8 den arkası kesilerek yapılmış. Orjinal cj6 ile alakasızdır. Bu gözönünde bulundurularak görsel olarak güzel ve artıları olan bir araç iyi bir ustaya gösterilmeli.

TAPATALK KULLANILARAK GÖNTERİLDİ

Ercan bey çok teşekkür ederim bana cj8 den bozma olduğu söylenmedi sahibi ile konuştuğumda çalışmayan aksamı olmadığını ve kendisine çok daha pahalıya patladığını ancak paraya sıkışması sebebi ile sattığını söylemişti

Sent from my iPhone using Tapatalk

ERCAN BEY ŞİMDİ ARAÇ SAHİBİYLE KONUŞTUM ARACIN ORJİNAL CJ6 OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ŞASE NO İSTEDİM BANA E615668 NUMARASINI VERDİ NEREDEN SORGULATABİLİRİM. BİRDE SİZDE KÜTAHYADA MI BULUNUYORSUNUZ AYNI YERDE YAPTIRDIK YAZMIŞSINIZ. EĞER ÖYLEYSE BANA YARDIMCI OILURMUSUNUZ.

:smiley: herhalde orjinal cj 6 olduğuna bu forumda herkez gülecektir. Aracın u kapı olması lastikten lastiğe olan mesafe ve kuyruk boyu ölçüsü kesinlikle cj8 den kesme olduğunu gösteriyor. Ruhsatta cj6 yazıyor olabilir araç cj6 ruhsatına toplanmıştır olabilir.

Anladım Ercan bey çok teşekkür ederim peki bu aracı sitede verilen sorgulama adresinde sorgulardan orijinali gözükür mü eğer gerçekten cj8 den kısaltma ise sizce alınır mı alınırsa kaç para eder veya önereceğiniz bir araç var mı şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim

Öncedende dediğim gibi araç güzel görünüyor alınabilir. Ama daha orjinal bulunabilir. Cj8 den kısaltma olduğu konusunda tereddüt yok gibi. Aracı görmek gerek. Çok uzak ve hidip göremeycekseniz almayın derim başkasının gördüğüyle zor iş. Başka araca benzemez cj ler

Tekrar teşekkür ederim Ercan bey Peki önerebileceğiniz bir araç var mı gözünüze biryerde takılan

Sent from my iPhone using Tapatalk

abipeki bu araba istanbuldabunun için ne dersin fiyat olarak ta birazdaha uygun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-hard-top-lu-eksiksiz-cj7-164023342/detay

Bu aracın sahibinin bu forumda konusu vardı incele istersen cj bölümünü

cj altındaki tüm sayfalara baktım bulamadım veya gözümden de kaçmış olabilir arama kısmında üyelerde ara diye kaan yazıcı yazıyorum fakat üye görüntülemeye yetkiniz yok diye bir uyarı verdi rica etsem konuyu biliyorsanız konu başlığını veya linkini gönderebilir misiniz ercan bey çok teşekkür ederim inşallah sayenizde bende bir cj sahibi olurum

Aracın sahibi yazmış willys şasesine cj7 kupa takılmış. Ve alalı çok olmamış

yemin ederim size ne kadar teşekkür etsem az sanırım beni inanılmaz bilgilendirdiniz cj almak isteyenlerin dikkat etmesi konu altındaki yazdıklarınızı temize çekip araçlara artık sadece sizin söylediğiniz yönergeler üzerinden gidicem bu arada bildiğiniz güzel bir araç var mı aklınızda satılık olan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR