CJ8 Yakıt Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aras Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,461
Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu

iyi gunler arkadslar,coktandir buralarda degildim 74 model cj 5 aldim topladim(sertac in arabayi)biraz pahalliya tecrube satin aldik ankarada bu isi yapmak cok zor ve pahalli kurtlar koselri kapmislar maalesef jeep in varsa zenginsin sokul paralari..neyse sertac tan aldigim arabayi bayagi pahalli bir sekilde adam ettikten sonra marmarisli bir teyzeye internetten sattim. oda enterasandi araba nin fotolarini gonderdim cok begendi o bana parayi gonderdi ben de ona arabayi gonderdim:smiley:)) yani hic gormeden binmeden bir araba satin aldi,marmarise de arabayi gorup kullninca da bize teskkur etti.sonra dedim daha isim olmaz bu cj denen makinalar la (bunu ankarali kurtlar soyletti neyi yada kimleri kasettgimi herkes anliyior)ama aradan 3-4 ay gectiki farkinda olmadan elim hep satilik jeep ilanlarina gidiyor allah allh bunededim kendi kendimi bir de bakmtim ki ehiri kapmisiz kurtulus yok:smiley: simdi kendimi mukemml bir cj8 aldim.onunla ugrasacagim ama akillica.83 model herseyi ilkgunki gibi orjinal sonradan bir kere boyanmis ve tum parcalari aksesuarlari faal mukemmel otesi bir arac.(MUHAFIZ ALAYININ 30 AGUSTOS TOREN ARABSI IMIS,)ben bu kadar sessiz bu kadar rahat bu kadar seri bir arac gormemistim 74 model cj5 den sonra 83 model cj8 bir besik super seri ve rahat ufak tefek yine keyfe keder ihtiyaclar olacak AMA ARTIK BURAYA DANISMADAN IS YAPMAM :smiley: simdilik tek sorum 33 -12,5 lastikler bu raca yukseltme filan yapmadan olurmu???
ISI BILEN HERKESE SAYGILAR..
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1112302&l=c7f88&id=700688769

Etiketler

Aracınızın kupası düzgün duruyor, sac hardtopda üzerinde... doğru seçim yapmışsınız. şanzımanıda t-176 olması gerek...
33'ler sığmaz, bence iyi bir makasçıya götürün veya arazide kullanacaksanız liftkit alın... biliyorsunuz aracı gösteren jant lastik ve yükseklik....

/Users/okyanusdersanesi/Pictures/iPhoto Library/Originals/2008/Dec 16, 2008_2/10835683_590020_xfoh600.jpg

bu arac hic bir sey yapmamis 33 lastikler olmus.sadece davlunbazlar genisletilmis.

link eksik sanırım... açılmıyor.. resmi göremiyorum ama arazide veya yük yüklediğinizde mutlaka sürter, sert virajlarda çamurluk içlerinide sürtebilir, gerçi CJ-8'in dingilleri diğer CJ'lere göre daha geniştir.. ben yükseltmenizi tavsiye ederim.. ama siz bilirsiniz.. ister kestirin, ister genişletin araç sizin :D

iyi gunler cj8 e 33 lastikleri taktim cok guzel oldu fakat hakliymissiniz yukseltmeden olmayacak daha simdiden surtmeye basladi,bu yukseltme isinde en ekonomik ve rahat(esneyi de bozmadan)nasil basarabilirim?makaslarin arasina lastik koyma diye bir islem varmi?
tesekkurler.cj8 in son hali bu.birde bu makasla yukseltme kaca malolur?
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1148429&l=f127b&id=700688769

diğer arkadaşların dediği gibi cj dibsiz kuyu paran ve zamanın olacak kafana göre yapacan ugrasıcan bırde bınmek ıcın yapacan
5-6 milyar alıp toplayıp binmek hıc ucuza gelmez arazıde gıtsın sorun cıkarmasın diye dusunuyorsan en az 10 kagıt harcaman lazım bence kısıtlı butce ıle cj ye gırmek sıkıntı yaratır
duzgun toplanmış daha az yakan vıtaralar var onlar adamı daha az üzer
cj sabır ve arabadan anlama ısı hıc arabadan anlamadan ustalara bırakırsan yolarlar adamı
33 lastıklerle arazıde 20 lıtreden az yakmaz
vıtara yenı teknolıjı enjeksıyonlu sıstem yarı yarıya daha az yakar

evet tavsiyeleri dikkate alarak araci takozlarindan 4-5 cm yukselttim.sira lpg isinde simdi ona baslayacagiz.bir baska eksik var telsiz anteni ama uzun olanlarindan nerden bulabilirim saygilar.

Takozlardan yükselttiğin zaman dikkat etmen gereken konular benim garajda yazıyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.0

1. sayfa 5. mesaj :smiley:

keske ilk jeep almadan burada yazilan her seyi okusaymisim ben bu tecrubelerin hepsini bir miktar:smiley: para ile satin aldim.neyse yukseltme isini bir ustaya goturu verdim hepsini halletti.gerci daha bitmedi,lpg isiyle ugrasiyorlar.anten konusunda yardimci olursani sevinirim.kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.