kampokyanus
Ana Kamp
Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu
iyi gunler arkadslar,coktandir buralarda degildim 74 model cj 5 aldim topladim(sertac in arabayi)biraz pahalliya tecrube satin aldik ankarada bu isi yapmak cok zor ve pahalli kurtlar koselri kapmislar maalesef jeep in varsa zenginsin sokul paralari..neyse sertac tan aldigim arabayi bayagi pahalli bir sekilde adam ettikten sonra marmarisli bir teyzeye internetten sattim. oda enterasandi araba nin fotolarini gonderdim cok begendi o bana parayi gonderdi ben de ona arabayi gonderdim
)) yani hic gormeden binmeden bir araba satin aldi,marmarise de arabayi gorup kullninca da bize teskkur etti.sonra dedim daha isim olmaz bu cj denen makinalar la (bunu ankarali kurtlar soyletti neyi yada kimleri kasettgimi herkes anliyior)ama aradan 3-4 ay gectiki farkinda olmadan elim hep satilik jeep ilanlarina gidiyor allah allh bunededim kendi kendimi bir de bakmtim ki ehiri kapmisiz kurtulus yok
simdi kendimi mukemml bir cj8 aldim.onunla ugrasacagim ama akillica.83 model herseyi ilkgunki gibi orjinal sonradan bir kere boyanmis ve tum parcalari aksesuarlari faal mukemmel otesi bir arac.(MUHAFIZ ALAYININ 30 AGUSTOS TOREN ARABSI IMIS,)ben bu kadar sessiz bu kadar rahat bu kadar seri bir arac gormemistim 74 model cj5 den sonra 83 model cj8 bir besik super seri ve rahat ufak tefek yine keyfe keder ihtiyaclar olacak AMA ARTIK BURAYA DANISMADAN IS YAPMAM
simdilik tek sorum 33 -12,5 lastikler bu raca yukseltme filan yapmadan olurmu???
ISI BILEN HERKESE SAYGILAR..
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1112302&l=c7f88&id=700688769
iyi gunler arkadslar,coktandir buralarda degildim 74 model cj 5 aldim topladim(sertac in arabayi)biraz pahalliya tecrube satin aldik ankarada bu isi yapmak cok zor ve pahalli kurtlar koselri kapmislar maalesef jeep in varsa zenginsin sokul paralari..neyse sertac tan aldigim arabayi bayagi pahalli bir sekilde adam ettikten sonra marmarisli bir teyzeye internetten sattim. oda enterasandi araba nin fotolarini gonderdim cok begendi o bana parayi gonderdi ben de ona arabayi gonderdim
ISI BILEN HERKESE SAYGILAR..
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1112302&l=c7f88&id=700688769