Buggy
DemirBeygir
Bu "olsaydı iyi olurdu" dediklerimiz, satın almakla veya imal ettirmekle tamamlayabileceğimiz eksikler olmasın. Örneğin klima, vinç, rollbar, hardtop vs. gibi tarafımızdan giderilebilecek eksiklikler konu dışı kalsın. Eksikliğini duyduğumuz ama örneğini başka cj'lerde de göremediğiz "olsaydı iyi olurdu" lar olsun.
Örneğin ;
Sürücü koltuğunu en geride kullanmak zorunda olduğum için sağ koltuğun kızaklı olmaması ve 8 - 10 cm önde durması görüntü açısından beni rahatsız ediyor. Bağlantılarını geriye almayı düşündüm ama tabanın uygun olmaması nedeniyle vazgeçtim.
Bu ve buna benzer sorunlar. Belki içimizden birileri böyle sorunları çözmüştür ve bizlere fikir verebilir.
Örneğin ;
Sürücü koltuğunu en geride kullanmak zorunda olduğum için sağ koltuğun kızaklı olmaması ve 8 - 10 cm önde durması görüntü açısından beni rahatsız ediyor. Bağlantılarını geriye almayı düşündüm ama tabanın uygun olmaması nedeniyle vazgeçtim.
Bu ve buna benzer sorunlar. Belki içimizden birileri böyle sorunları çözmüştür ve bizlere fikir verebilir.