Cnr Camp & Caravan Istanbul 2019 Fuarı İzlenimleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,440

dağ çiçeği

Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan.
Mesajlar
247
Tepkime Puanı
62
Yaş
57
Yer
istanbul
Web
www.nefer.com.tr
merhaba Arkadaşlar Pazartesi günü Türkiyede İlk defa olan Kamp karavan fuarına ziyarete gittik. Başlangıç seviyesi olarak memnun olduk. Son 15 yıldaki süreç ile Türkiyede bu sürecin ilermesine bizimde katkımız oldu. İnternetin giderek yaygın olması , Akıllı telefonların yaşanılan An ların paylaşımını kolaylaştırması , bu konudaki ilgiyi artırdı . Şimdi sizlere bazı fotoğraflar paylaşayım.
 







Fuari bugun ben de gezdim
185-200 bine 5 yas uzeri ne oldugu acikcasi belli olmayan arac uzerine yapilmis motokaravan yerine yeni cekme karavan yatirimi daha iyi sanki.
.
 
Son düzenleme:

Teşekkurler yarın ordayım
 

Merhabalar;

25.02.2019 pazartesi günü bahsi geçen fuarda idim. Genel olarak fuar ilgi çekiciydi. Motokaravanların otomasyon sistemi kullanılanları vardı. Bazıları kaliteliydi de. Yiğidi öldür hakkını yeme. Fuarı genel olarak beğendim. Fakat fuarın en üzücü noktası faiş fiyatlardı. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum karavanların içlerine bakıyorum araç hariç 100 bin TL edecek birşey göremiyorum. Yani araç alıp içini yaptırmak istediğinizde minimum 170 180 bin TL yi gözden çıkartmanız gerekiyor. Bana biraz faiş geldi. Gelelim çekme karavanlara, içlerinde çok hoş olanlarıda vardı. Jakuzili olanlar şömineli olanlar (vs vs.) fakat güzel olmakla birlikte çok da yüksek fiyatlılar. Biraz işime yarasın ferah olsun otururken boğulmiyim diyorsanız yaklaşık 60 70 bin TL yi yatırmanız gerekiyor. Belki bu fiyatlar normaldir. Fakat ben yeni bir karavan almak isteyen bir insan olarak ve bu işin acemisi olarak düşüncelerim bunlar. Keşke daha uygun ve cazip fiyatlarda karavanlarda olsaydı. Saygılarımla,
 


Sedat bilgilendirme için ve davetiye fırsatı için çok teşekkür ederim. İnşallah aksi bir durum gelişmez ise Pazar Günü Ordayım...
 
Tepkiler: YOL



Dün fuarda idim. Hafta içi olmasına ragmen yoğun ilgi vardı. Fiyatlar konusunda evet biraz fazla geldi bana da, ancak özellikle benim gibi karavan, kamp meraklılarına eşsiz bir deneyim ve Bilgi sundu.
 


Sedat bey,

Davetiyemi aldım teşekkür ederim, cumartesi günü fuardayım tanışabilmek dileğiyle.