cakalmehmet
Ana Kamp
İyi günler benim 95 model 5.2 grand cherokeem var. İlk kez geçen hafta saçma sapan bir sorun çıkartmaya başladı. Yolda giderken kendi kendine gazdan çıkıp benzine geçmeye başladı.Benimki 2000 deviri geçince otomatik gaza geçiyordu sonradan farkettim 2000 devirin altına düşünce otomatik olarak gazdan çıkıyormuş.Sonra yolda giderken gaz vermeyi kesince birden deviri 1000e düşüyor sonra normal devrine dönüyor tekrar tekrar bunu yapıyor taki gaz verene kadar.2 gün önce farkettim bu problemleri sadece motor ısınınca yapıyor motor soğukken hiçbirşey yok.Bugünde ilk kez yolda kaldım yolda giderken birden vitesten çıktı sanki araba otomatik vites araba vites d de ama sonuna kadar bile gaza bassamda yerinden kıpırdamıyor sanki boştaymış gibi.Motoru kapatıp soğutunca normal devam ediyor motor ısınınca tekrar boşa atıyor sanki gitmiyor araba.daha önce başına bu tür bir sorun gelen varmı yada jeep ustalarımız bununla ilgili ne söyleyebilirsiniz.Arabayı tamirciye çektirdim çekiciyle az önce.Şanzımanda dedi problem ama şanzımanda olsa neden soğukken birşey yokta ısınınca duruyor? Motor yağına baktım motor yağı çok azalmış add bölümüne inmiş acaba motor yağsız olduğu için yanmasın diye önlem olarakmı yapıyor bunu ? böyle bir özelliği varmı bunların ?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.