Cok amaçlı bir arazi taşıtı arıyorum 4runner nasıl acaba?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YoRuKoGLu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,490
Y

YoRuKoGLu

Ziyaretçi
Öncelikle merhabalar arkadaşlar ben yeni üyeyim,4 çeker bir arazi hemde normal günlük şartlardada kullanmak amacıyla bir araç arıyorum,bütçcem 17-22 bin tl arası,ama öncelikle bir arabam var onu satmalıyım veya takas olmalı,toyota 4runnerlar cok hoşuma gitti,tip olarak,vergisi düşük,yakıtıda normal gördüğüm kadarıyla,herhalde maksatımı anlamışsınızdır,tip olarak vergi olarak asfalt ve arazide kullanmak için bir araç arıyorum,bu sebeble siz değerli ve tecrübeli kardeşlere danışmak istedim,şimdiden değerli yorumlarınız için tşkler,Afyondan Yaşar,yaş 38.

Etiketler
Ynt: Cok amaçlı bir arazi taşıtı arıyorum 4runner nasıl acaba?

bu ilandaki arac hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar? İlan No 64989848

Merhaba. Konu actiginiz bolumdeki ilanlar arasinda satilik bu aracin benzeri bir ilan var incelerseniz faydali olur, yakitini v.s durustce yazmis Ilhan bey.

evet gordum Hakan bey ama o arac biraz pahali geldi bana vede sunroof yok,birde cok oynanmis,ama guzel arac yinede,ben biraz daha ucuz arac ariyorum butceme gore.

fıyat ve oynanma konusuna bısey dıyemem ama sunroof eskidıkce sorun cıkaran bi aksesuar. Ben 3 aydan fazla bekledim binek aracımı sunrooflu olsun diye ama daha yasını doldurmadan sunroof tahliye kanalındaki bi aksilikten arac yanıyordu. İlhan beye aracın artılarını eksılerını sorarsanız sıze samımıyetle cevap verecektır. Bu arac sıze uygunmu degılmı karar verırsınız.

bende bir yörük olarak aramıza hoşgeldiniz.
araçların parça sıkıntısı olup olmadığını bir araştırın. en iyi bilgiyi herhalde tahminim ankara/hakan ataman bilir. ben de bj 60 var. parça sorununu oradan hallediyorum. sıkıntılı ise bir parça için aylarca beklemek zorunda kalmayın.
bence yakıt model vergi ve şehir içi kullanım olarak en ideal araçlardan biri suzuki/vitara dizel hdi motor. kalabalık değilseniz ideal bir araç. arazi içinde iyidir.
sakarya/istanbul
saygılar

ilanım hala güncel arkadaşlar,bütün 4runnerleri takipteyim,sitedende satmak isteyen arkadaş olursa görüşelim.Tel: 0545 351 3902

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler