Çok Çok Acil Genel Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vegandetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,059
Yanlar ve tavan 6 mm kontra döşemek uygun olup , diğerleri ağırlık yapar ve yakıtı artırır diyorlar !
 

Etiketler

Ahsaptan kacinin bence. Icini yikayacaksiniz arada, su kaynatcaksiniz buhar cikacak, gece uyurken camlar kismen kapali oldugundan daha cok nem olusacak. Ahsap ve nem ne kadar saglikli siz dusunun.
Hocam karavanın içi nasıl yıkanır ki?Hem aracın içini ne kadar yalıtsanızda bir yerlerden araç illaki hava alır ve sirkülasyon olur.Ben ahşap kadar sağlıklı döşeme sistemi yok diye düşünüyorum. IMG 20171113 121825 IMG 20171113 121836 Şu an araç boya da olduğu için daha fazla resim yok. Ben yan duvarları bu şekilde yaptım.Taban plywood,tavan 4mm kontra döşedim.
 
Son düzenleme:


aracın içi hakikaten kötüymüş:eek:Çürükleri tam halletmeden başlamayın derim.Sonra emeklerinize yazık olmasın.
 



Malesef.. :( son durum resimlerdeki gibi bakalim artik en az 3 5 sene gotürür heralde... ozaman düşünürüz artik :smiley: biz yola yalitimi yaparak çikabilirsek şükür diyecez

IMG 20171212 WA0002


IMG 20171212 WA0004
 


genel olarak toparlarsak :smiley: arabayı son resimlerdeki hale anca getirdik :smiley: motor bakımları ağır bakımları yapılıyor yarın sabah bitmiş olacak. Çocukların yurtdışı çıkış belgeleride tarım müdürlüğünden tamamlandı. her işimiz son dakika olunca bizde alıştık herşeyin ters gitmesine :smiley: son dakika yoluna gireceğini bilmenin rahatlığı... başımıza iş açacak bir gün.
şimdi aracın iç yalıtımını ve ahşap lambri kaplamasını yapıp. bir webasto taktırdıktan sonra. içine bir kaç eşya koyarak 1 hafta içinde, göz açıp kapatana kadar bitecek olan, dünya turumuza başlamayı düşünüyoruz... planlarımız tam 1 hafta gecikmeli olsada çıkmayı planladığımız zamana denk gelecek şekilde ilerliyor. tabandaki çürüme yalıtım ve giydirme zamanımızı çalmış oldu. hayırlısı bakalım...

kalan her şeyi yolda ihtiyaçlarımız doğrultusunda tamamlamayı düşünüyoruz.

1. Resim bundan 3 ay öncesine kadar kaz dağlarına yerleşmeyi düşünüyorduk tamda bu tarihlerde şehirden çıkıp doğada yaşamayı. ozamanlar bir land rover arazide iyi olur diyip hurdadan alıp toplamıştım :smiley: gerçi ahlaksız bir usta beni araçtan soğuttu sırf onu hatırlattığı için sattım 3 ay önce yine öyle bir araç almayı düşünürken şuan son durum :smiley:
kazdağlarında olmayı düşündüğümüz tarihte, çok farklı bir araçla dünyayı gezmek için yola çıkmak...

HAYATI BASİT YAŞA Kİ ...! GEZEGEN YAŞASIN...TÜM CANLILAR YAŞASIN...

13754642 10204955387203673 8666321410141508403 n


20171201 124855 1


20171201 124935


20171209 132226 1


IMG 20171212 WA0004
 
Son düzenleme:






Son haftaya girdik derken, yalitimi ahşap isini bitirip yola cikalim derken ahşap olayina tek basima girismeyi gözum kesmedi. Bir ustadan yardim istedim aksamlari birlikte calisir cumaya bitiririz dedi ama bugun persembe hala baslamadik :smiley: ama bu aksam baslayacagimiza ve pazar sabahina kadar bitirecegimize dair bir daha soz verdi :smiley: 2 saat icinde haber gelmezse tek basima baslayacam :smiley: ustayi beklerken webasto d4 taktiralim dedik zemin dösemesinden sonra bağlayalim dediler. is yine yalitim ve kaplamaya kaldi :( buarada ilerde cam acmak tum kaplamayi ve yalitimi söküp bastan yapmayi gerektireceginden hesapta olmayan cam isini aradan cikardim iyide oldu sanirim. 4 adet lassa wintus2 taktirdim. Karmakarisik ve hizli bir sekilde sona geldik.
resim yüklemede sorun var galiba. resim paylaşamadım.


HAYVANLAR BENİM ARKADAŞLARIMDIR VE BEN ARKADAŞLARIMI YEMEM..!
G.BERNARD.SHAW
 

Cam acilmasi ve isitici sizi pek cok dertten kurtaracak. Artik kervan yolda duzulebilir.
(Hatta yalitima bile cok gerek kalmadan )
Bir de portatif tuvalet, el yuz sebze meyve yikama icin musluklu bidon, kucuk tup lutfen.:smiley:
 





Duş kabini koyacaksanız ölçüleri tekrar gözden geçirin.Tekrar yazıyorum kusura bakmayın ama iş işten geçmeden bir daha yazmak istedim:İçini çok daraltıyorsunuz.Her santim çok önemli,duş kabini ve koltuk gurubu yanyana geldiğinde orta da koridor kalmayacak.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,453
Mesajlar
1,518,131
Kayıtlı Üye Sayımız
172,106
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmet AKGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst