genel olarak toparlarsak
arabayı son resimlerdeki hale anca getirdik
motor bakımları ağır bakımları yapılıyor yarın sabah bitmiş olacak. Çocukların yurtdışı çıkış belgeleride tarım müdürlüğünden tamamlandı. her işimiz son dakika olunca bizde alıştık herşeyin ters gitmesine
son dakika yoluna gireceğini bilmenin rahatlığı... başımıza iş açacak bir gün.
şimdi aracın iç yalıtımını ve ahşap lambri kaplamasını yapıp. bir webasto taktırdıktan sonra. içine bir kaç eşya koyarak 1 hafta içinde, göz açıp kapatana kadar bitecek olan, dünya turumuza başlamayı düşünüyoruz... planlarımız tam 1 hafta gecikmeli olsada çıkmayı planladığımız zamana denk gelecek şekilde ilerliyor. tabandaki çürüme yalıtım ve giydirme zamanımızı çalmış oldu. hayırlısı bakalım...
kalan her şeyi yolda ihtiyaçlarımız doğrultusunda tamamlamayı düşünüyoruz.
1. Resim bundan 3 ay öncesine kadar kaz dağlarına yerleşmeyi düşünüyorduk tamda bu tarihlerde şehirden çıkıp doğada yaşamayı. ozamanlar bir land rover arazide iyi olur diyip hurdadan alıp toplamıştım
gerçi ahlaksız bir usta beni araçtan soğuttu sırf onu hatırlattığı için sattım 3 ay önce yine öyle bir araç almayı düşünürken şuan son durum
kazdağlarında olmayı düşündüğümüz tarihte, çok farklı bir araçla dünyayı gezmek için yola çıkmak...
HAYATI BASİT YAŞA Kİ ...! GEZEGEN YAŞASIN...TÜM CANLILAR YAŞASIN...