Çok Özel CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,468

Etiketler

Ynt: Çok Özel CJ5

arkadaslar ilgilenen herkese tesekkurler,,,

ARACA DEĞERİNDE SATILMISTIR,

ANCAK SATISTAN SONRA ÖZELLİKLE BİR KAÇ KİŞİYE SİTEM EDİCEM ANCAK İSİMLERİNİ BİLMEDİĞİMDEN BURDAN YAZIYORUM VE ONLAR ZATEN UZERLERINE ALINIRLAR...

BEN OZEL BIR NEDENLE ARACIMI SATTIGIMI BELIRTMISTIM,VE BUNA RAGMEN NEREDEYSE HERSEYI SIFIRLANMIS ARABAMA BILE SACMA SAPAN NEDENLER BULMAYA CALISIP DEGER DUSURUP SAHIP OLMAK ISTEYEN VE EMEGE HICBIRSEKILDE SAYGI OLMAYAN HERKESE BU ARACIN SATISI SANIRIM BIR DERS OLMUSTUR....

BU ARACLAR OZEL ARACLARDIR VE SAHIPLERI ICIN BIR CANLI GIBI DEGERLIDIRLER.....

LUTFEN CJ LER GERCEK DEGERINDEN SATILSIN .....

HEPINIZE TESEKKURLER

hayırlı uğurlu olsun çok beyendiğim ve istediğim bir araçtı beni aştığı için alamadım alana hayırlı uğurlu olsun 10 numara bir araç aldı ( umarım sitem ettiğin kişilerden biri ben değilimdir kardeşim )

çünki hernekadar pazarlık etmişsemde biliyosun hiç bir olumsuz yorumum olmadı araca karşı zaafım olduğunu basa basa söylemiştim yinede kırdıysam affola

esperanto' Alıntı:
çünki hernekadar pazarlık etmişsemde biliyosun hiç bir olumsuz yorumum olmadı araca karşı zaafım olduğunu basa basa söylemiştim yinede kırdıysam affola

sevgılı abıcım bu lafım asla sana degıldı....ayrıca bu sıteden msjlastıgım hıckımseye degıldı....

bu lafım sadece sıteden arac ılanlarını takıp eden sıteye uye dahı olmayan ve aracları oldurmeye calısanlaraydı..ben bunu msj ımdada sana yazmıstım sevgılı abıcım..............

ben sana samımıce senle ılgılı dusunduklerımı msjda yazdım lutfen sen ustune alınma burda uye olup arabaya yazı yazan kımseye degıl lafım....sadece ılanlara bakıp uye olmayan ama aracları olu fıyatına almaya calısanlara....

Sıkı bir cj idi motorda sıfır olunca tadından yenmez yeni arkadaşa hayırlı olsun. :smiley:

8 bir çeyrek' Alıntı:
Sıkı bir cj idi motorda sıfır olunca tadından yenmez yeni arkadaşa hayırlı olsun. :smiley:

abicim cok tesekkur ederım artık alan arkadasımıza hayırlı ugurlu olsun ..

araç Gaziantep te :smiley: .. Satan arkadaşı tanımıyorum. Ama araç için söyleyeceklerim var. Alınmak yok ama. Dış görüntüsü içi koltukları derisi filan harika. Ama offroad için dizayn edilmemiş. 35 lastik takılmış ama hiç bir oranla oynanmamış. İlk offroad ta debriyaj sıyırdı. 2-3 bin harcanmadan araziye çıkamaz. Disk fren yok. 4,2 litre diye söylenmiş. Ama E motor.
Özür diliyorum ama o kadar özelliklerini yazacağınıza en azında bir disk fren yapılsaydı, en azından değerinde dediğiniz rakamları yakalamaya çalışılırdı. Bana göre 3-5 bine alınacak standart oynanmamış cj den farkı yok. Biraz makyajlısı. Pazarlama kabiliyet işidir. Tebrikler..

jeep' Alıntı:
araç Gaziantep te :smiley: .. Satan arkadaşı tanımıyorum. Ama araç için söyleyeceklerim var. Alınmak yok ama. Dış görüntüsü içi koltukları derisi filan harika. Ama offroad için dizayn edilmemiş. 35 lastik takılmış ama hiç bir oranla oynanmamış. İlk offroad ta debriyaj sıyırdı. 2-3 bin harcanmadan araziye çıkamaz. Disk fren yok. 4,2 litre diye söylenmiş. Ama E motor.
Özür diliyorum ama o kadar özelliklerini yazacağınıza en azında bir disk fren yapılsaydı, en azından değerinde dediğiniz rakamları yakalamaya çalışılırdı. Bana göre 3-5 bine alınacak standart oynanmamış cj den farkı yok. Biraz makyajlısı. Pazarlama kabiliyet işidir. Tebrikler..
Araç için 17000 para harcandığı yazıyor bence 17000 civarında para alan ustanın araç sahibini yönlendirmesi lazımdı,ciddi bir rakam çünkü .Belliki usta yönlendirmede eksik kalmış ..

Usta var, ustalar var,ortalık usta kaynıyor,önemli olan doğru insanı bulabilmek.doğru yerde doğru işi yaptırabilmek

amanos80' Alıntı:
Göktuğ, ne yaptın senin aracı, sattın mı? Avatarda ki yeni aracınsa, hayırlı olsun diyelim ::smiley: ;)

cj yi sattım ama bizim grubun içinde yine gezilerde görebileceksiniz. Çok ayrıntıya girmeyeceğim yeni cj-8 e haksızlık olur. :smiley:

EM5' Alıntı:
Araç için 17000 para harcandığı yazıyor bence 17000 civarında para alan ustanın araç sahibini yönlendirmesi lazımdı,ciddi bir rakam çünkü .Belliki usta yönlendirmede eksik kalmış ..

8 bir çeyrek' Alıntı:
Usta var, ustalar var,ortalık usta kaynıyor,önemli olan doğru insanı bulabilmek.doğru yerde doğru işi yaptırabilmek

Bence olay tamamen rant. Araç sahipleri bin bir hevesle alıyor cj yi. İşte o anda kurtların eline düşerse yandı. İliğine kadar sömürüyorlar. Biz burada elimizden geldiği kadar sanayide yaklaşılmaması gereken ustaları söylüyoruz. 20-30 bin harcayıp ortada birşey olmayan cj sayısı oldukça fazla. En pahalı kısım aksesuar. Bu ilandan da belli olduğu gibi tamamen dış görüntüye milyarlar harcanmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR