Çok samimi G.CHEROKEE müşterisiyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan butros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,399

butros

Kamp I
Yer
Eskişehir
Sevgili GEZENBİLİR ailesi, tüm samimiyetimle bu ilanı yazıyorum, kimse kızmasın küfür etmesin, ben içi dışında birisiyim, olanı yazıyorum . Cebimde 13.000 tl nakit param var. 1992-1997 modelleri arası parama göre masrafsız tabiri caiz ise gerçekten tertemiz Jeep Grand Cherokee 4.0 cc arıyorum. Yetkili servis tarafından expertizim var aracım LPG li 4.0 cc 4x2-4x4 özellikli temiz ve satıyorum diyen Gezenbilir ailesi mensuplarından mesaj veya telefon bekliyorum. Beni bu araca ayırdığım meblağ için lütfen yargılamayın çünkü beni ayaklarımdan tepetakla sallasanız alım satım parası anca çıkar :D
Tel: 0 543 760 11 52

Etiketler
Ynt: Çok samimi G.CHEROKEE müşterisiyim

şimdiye kadar gördüğüm en samimi araç arayan konusu.
ne aradğınızı ne kadara aradığınızı açık açık yazmışsınız ne güzel. keşke her araç arayan belli kriterlerini koyarak araç aradığını belirtse.

Ynt: Çok samimi G.CHEROKEE müşterisiyim

__ C J 7 __' Alıntı:
şimdiye kadar gördüğüm en samimi araç arayan konusu.
ne aradğınızı ne kadara aradığınızı açık açık yazmışsınız ne güzel. keşke her araç arayan belli kriterlerini koyarak araç aradığını belirtse.

Teşekkür ederim ümit ediyorum ki samimi satıcılarda çıkacaktır. Yoğurdum ak veya kara diyen mutlaka olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler