çok şükür zj min yakıt problemleri bitti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,932
Ynt: çok şükür zj min yakıt problemleri bitti

y-bsungur' Alıntı:
fotgraflar için teşekkür ederim cidden iyi bir fikir verdi kesin karar verdim bende takıcagım cidden çok iyi duruyor araca güç katmış ..marka olarak ne kullanıyorsun bir tavsiyen varmı
sakın kesme sadece 5 cm yükselt eğer imkanın var ise duratrac goodyear 245 75 16 mt başka da bişey yapma şimdilik, ses konusunu da kafana takma muazzam lastik asfaltta da arazide de cooper diye yönlendirebilirler sakın sakın..

Etiketler

ttos' Alıntı:
mert bey haklı 2" yukseltmede 245x75x16 daha şık olur eğer yukseltme yapacaksanız ben yaptım benim su anki lastikler de cok kotu durmuyor ama yinede biraz daha arastırarak lastik secimini yaparsanız sizin icin keşkeler ortadan kalkmış olur :smiley:

Not: 245x75x16 mt lastik için disklerin önüne 3.5 cm flanş kullanmak gerekiyormuş ayrıca bilginize ;)
aman dostum yanlış çok da hata olur flanş eğer orjinal getirirseniz bir nebze..

tayfun61' Alıntı:
aman dostum yanlış çok da hata olur flanş eğer orjinal getirirseniz bir nebze..

flans taktırma taraftarı değilim ancak 245x75x16 mt lastikde surtme yapabilir bu yuzden en fazla 3,5 cm lik flans taktırmak gerek diye soylediler arastırmak gerek :smiley:

good year duratrac cok guzel bir lastik daha oncedende yazmıstım bende ondan taktırmayı dusunuyorum ekonomik durum el verince goruntusu cok hosuma gitti ancak kullanımını bilmiyorum :smiley:

ttos' Alıntı:
flans taktırma taraftarı değilim ancak 245x75x16 mt lastikde surtme yapabilir bu yuzden en fazla 3,5 cm lik flans taktırmak gerek diye soylediler arastırmak gerek :smiley:

good year duratrac cok guzel bir lastik daha oncedende yazmıstım bende ondan taktırmayı dusunuyorum ekonomik durum el verince goruntusu cok hosuma gitti ancak kullanımını bilmiyorum :smiley:

eğer 5 cm lik iyi bir get kullanıyorsanız kesinlikle sürtmez bu nedenle kesmeyin zira ben bu hataya düştüm getten önce taktım ve kestim yazılanları dikkate alarak halbuki daha iyi araştırmış olsaydım önce get sonra lastik sıralaması olmalıydı neyse flanşa hiç gerek yok bu ebatta anlamı da yok zaten duratrac' a gelince ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum muazzam bir lastik kar performansı da çamur performansı da inanılmaz ama bütçe durumuna göre bir diğer ideal lastik ise kumho aman cooper çuvalına girmeyin, kulübümdeki 8 araçda denendiği için söylüyorum.

tayfun61' Alıntı:
eğer 5 cm lik iyi bir get kullanıyorsanız kesinlikle sürtmez bu nedenle kesmeyin zira ben bu hataya düştüm getten önce taktım ve kestim yazılanları dikkate alarak halbuki daha iyi araştırmış olsaydım önce get sonra lastik sıralaması olmalıydı neyse flanşa hiç gerek yok bu ebatta anlamı da yok zaten duratrac' a gelince ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum muazzam bir lastik kar performansı da çamur performansı da inanılmaz ama bütçe durumuna göre bir diğer ideal lastik ise kumho aman cooper çuvalına girmeyin, kulübümdeki 8 araçda denendiği için söylüyorum.

tamponların uclarından cok kucuk parca bende kestim fark bile edilmiyor ama o zamanlar 2" yukseltme dusunmuyordum o yuzden kesmiştim :smiley: tayfun bey haklısınız duratrac lastikden baska bir lastik dusunmuyorum su an icin :smiley:

verdiğiniz bilgiler için de teşekkur ederim :smiley:

Tayfun beye bende tesekkur ederim bayağı bir zaman önce benimde aklım epey karışmıştı saolsun birtek kendisi net bir tavsiye verdi ve şimdi iyiki diyorum onu dinlemişim TEŞEKKURLER...(tavsiyede burada belirttiğiydi)

aracıma 245x75x16 good year wrangler duratrac takmıs bulunmaktayım herhangi bir surtme yasamadım gorunum olarak arac cok daha guclu oldu su an icin memnunum daha once yazdıgım gibi de flans a falan gerek kalmadı ama 2" yukseltme gerekiyor foto aldıgım zaman buraya atarım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.