crv rolanti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan12101982 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,767

gokhan12101982

Ana Kamp
Mesajlar
30
Tepkime Puanı
0
selam arkadaşlar
99 crv sahibiyim.birkaç gün önce subap ayarı yapırdım.rolanti motorunu filan temizlediğini söyledi motorcum.Soğukken stop etme sorunu vardı .Motorcu subaplar sıkmış ayarlanması lazım dedi.halloldu.Ancak bu işlemden sonra araç soğukken rolantisi 1500 civarı, ısınıncada 1000-1100 civarına yükseldi.Önceden 700 gibi duruyordu.Sizin araçların sıcakken rolantisi kaç.Benimki yüksekmi banamı öyle geliyor.Yada sübaplar sıkı iken düşüyor yeni ayarda gevşeyince yükseliyormu.Pek bilgim yok bu konuda.Yardım ederseniz sevinirim.
 

Etiketler
crv rolanti

Boğaz kelebeğini de temizlemişlerdir. Adaptasyon yaptırmanız gerekebilir, CRV için bilmiyorum ama hondanın diğer motorlarında bir süre sonra düzeliyor, düzelmez ise adaptasyon ya da akü kutup basını 1 gece sökmeniz gerekir.
 

Ynt: crv rolanti

adaptasyon nedir ilk kez duyuyorum.Nasıl yapılıyor yada yaptırılıyor.Kime götürmem gerekiyor.Teşekkürler
 

crv rolanti

gokhan12101982' Alıntı:
adaptasyon nedir ilk kez duyuyorum.Nasıl yapılıyor yada yaptırılıyor.Kime götürmem gerekiyor.Teşekkürler
Adaptasyon kelebek Boğaz pozisyonunun sifirlanmasidir. Yetkili servislerde yada büyük ozel servislerde el terminali bağlanarak yapılır. Çok pahalı olmaması lazım. yetkili servise tel açarak daha detaylı bilgi alabilirsin
 

Ynt: crv rolanti

sayın gokhan aracınız heralde lpgli bendede lpgli crv var araç ilk çalıştığında özellikle kışın devir 1300 1400 civarında olyor bi 10 dk çalıştıktan sonra 1000 civarına düşüyor daha sonra araçla trafiğe çıktığımda yani daha uzun süre çalıştığında ışıklarda durduğumda ise devir 600 lere düşüyor sizinki 1000de kalıyor ise biraz yüksek olabilir benimkide düşük araç hafif titriyor çünkü en ideali 800 devir ama çokta kafaya takılacak bir konu değil ben 3 senedir böyle kullanmaktayım aracımı
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,491
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst