CRV yada RAV4 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karınca_Z Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,752

karınca_Z

Yeni Üye
Arkadaşlar temiz CRV yada RAV4 arıyorum mümkünse ilk sahibinden 2004-2005 aslında hangisini alacağım konusunda karar verebilmiş değilim lr freelander ile vitarayı eledim bu iki modelden hangisini almalıyım kafam çok karıştı yakıt ve sorunsuz olması kriterlerini baz alarak tavsiyede bulunursanız sevinirim

Etiketler
Ynt: CRV yada RAV4 arıyorum

Ben olsam Toyota RAV4'ten yana tercihimi kullanırdım.
RAV4 bildiğim kadarıyla sürekli 4 çeker. Bu durum hafif arazide ve gezilerinizde size avantaj sağlar. CRV'nin 4 çeker sistemi elektronik kontrollü bir sistem. Normalde önden çekişli ve gerektiğinde devreye giriyor. Ama devreye girdiğinde çoğu zaman iş işten geçmiş oluyor.

benim bildiğim RAV4 de sürekli 4 çeker değil zaten offroad için istemiyorum kır gezileri vs için kullanacağım ama aynı zamanda daha çok şehir içi kullanılacağı için yakıt benim için ilk planda... sürekli 4 çeker araçlar fazla yakar diye tahmin ediyorum... bu arada bu araçları kullanan arkadaşların cvevaplarını bekliyorum tecrübeleri ile beni aydınlatırlarsa sevinirim

gecmi kaldım bilmiyorum ama rav4 kullanıcısı olarak size biraz bilgi vereyim.

1-arac lpg ile 100 km de 12-14 litre lpg tüketiyor.
2- 40 km sürate kadar 4 ceker daha yüksek hızlarda 2 ceker oluyormuş.bunuda aracımı sattığım arkadaş söyledi.
3-118bin km de aldım 183bin km yaptım 6 yılda uzun yolculuklarım oldu hicbir zaman yolda mekanik arızadan dolayı kalmadım.
4-kullanımı cok rahat keyifli ancak 150 bg bile hantal kalıyor otomatik viteste.
5-aracım 2001 modeldi teyibini bile değiştirmeden kullandım o bile cok yeterliydi.
6-biraz alcak kalıyor arazide altı vuruyor bazen , yükseltme kiti yokmus ama altını sürte sürte cok gectim sağdan soldan altında hicbir hasar olmuyor.

KESİNLİKLE RAV 4 AL ARKADAŞIM BENİM 2006 MODEL VAR EXRTRA MODELİ YEDEK PARÇA SERVİS YAKIT VE RAHATLIK BAŞIN AĞRIMAZ

emaneten de olsa RAV4 kullandım,
araba öncelikle yakışıklı, çizgileri hoş,
özellikle geniş lastikler ve dışa bombeli çamurluklar, kupadan dışarıda duran lastikler sanırım dengeli olmasının temel nedeni,

yol tutuşu mükemmel, yapmurda 120-130 sabitle gittik, gezeleme yapmadı oldukça güvenli,
benim kullandığım otomatikti, özellikle şehir içinde yumuşak ve erken geçişli,nisbeten ekonomik bi kullanımı var, rampada grand vitaradan biraz daha iyi,
çamur toprak çakıl/mıcır da sürüşü de dengeli, baya bi zorladım, zar zor hafif bi arkadan kaydı,
arazide altı alçak kalabilir off-road arabası değil, ama altı değe değe çamurdan geçtik sıkıntı olmadı,
2000 moto lpg li ve sanırım 130 civarı beygiri vardı,
otomatik rölantide yürüyor, motor güçlü, iş arkadaşımı arabası bildiğim kadarıyla da kaç senedir masrafı yok,
bildiğim kadarıyla tavsiye ederim

gerçi arkadaş aracını almıştır şimdiye kadar ama iki modelinde birbirine çok büyük artıları yada eksileri yok,hangisini beğenirsen onu almalısın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.