Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,832
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yuce

Kamp I
Dostlar bu hafta vinçlerinizi, çeki halatlarınızı hazırlayın. Sıkmaya ve elmalı keke de yer ayırın :smiley:
Pazar Gölün karşısında sıkma partisi ve ardına da çamur partisi.

Mahmut usta, götür bizi çamura :smiley:

Etiketler
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Onur baslıgınıda sevdim programıda insallah hep beraber klopatranın camur banyosunda ilk seni cekmek istşyorum gorusmek dilegiyle hosca kalın..

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

belemedik gezisine .DEDE oldugumdan katılamadım bu hafta inş çamur benim branşım en guzel ben girerim çamura ;D ;D ;D

Onur merhaba, geçen hafta pazar günü gerçekleştirdiğiniz etkinliğin fotoğraflarına doyamadan bu hafta bir etkinlik daha paylaşacaksınız, kutluyorum, görselleri bekliyorum, tüm ekibe selamlar, sevgiler.

Zerrin Yiğiter

m atilla kupeli' Alıntı:
belemedik gezisine .DEDE oldugumdan katılamadım bu hafta inş çamur benim branşım en guzel ben girerim çamura ;D ;D ;D
Atilla abi inşallah bu sefer kaputun üstüne kadar gömelim seni :D

ceranus' Alıntı:
Onur merhaba, geçen hafta pazar günü gerçekleştirdiğiniz etkinliğin fotoğraflarına doyamadan bu hafta bir etkinlik daha paylaşacaksınız, kutluyorum, görselleri bekliyorum, tüm ekibe selamlar, sevgiler.

Zerrin Yiğiter

Zerrin öyle uzaktan uzaktan kutlamakla olmuyor, gel katıl camur partilerimize, seni de özledim zaten. topla bir ankara ekibi bir haftasonu :smiley:

Onur, çok teşekkür ediyorum, bende sizleri özledim, Ankara ekibini Adana'ya getirmek çok kolay olmayabilir ama bu cazip teklifini arkadaşlarla paylaşacağım, bakalım bir gün çıkıp gelebilriz belki, bu arada sizleride bekleriz Ankara'ya :smiley:

Pazar foto çekimi var...Onu iptal edebilirsem seve seve katılırım :smiley:

_AYCA_' Alıntı:
Pazar foto çekimi var...Onu iptal edebilirsem seve seve katılırım :smiley:

Pazar günü foto grubunu da getirebilirsin. Onlar da biraz aksiyon tatsınlar. bu pazar bol çamurlu bir organizasyon olacak.
Atilla Abinin de sözü var ilk beni çekecekmiş çamurdan :D

Foto grubu yok bir ben varım :smiley:
Planı nasıl yaptınız.Kaçta nerde buluşulacak..Ne yenilecek ?
%75 ihtimalle gelirim.Gelirsem +2 misafirim olucak yanımda.

merhaba
pazar günkü süper geziyi kaçırdım ama buna katılacağım inşallah.

Sabah 9:30 da köprü başında buluşalım,
En geç 10:00 da Köprüden beraber geçip, seçeceğimiz bir sıkmacıda sabah kahvaltısı yaparız.
Bir iki yer biliyorum, hemen hemen hepimizde biliyordur zaten oraları.
havanın durumuna göre kapalı ya da açık bir mekan olmasına karar veririz. Gerekirse yarım saat öncesinden gider önceden yeri ayarlarım.
1 saat kahvaltı ve sohbetten sonra da biraz çamura bulanırız.
Herzaman olduğu gibi araç sıkıntısı olan arkadaşlar ararsa önceden, bir ayarlama yaparız.
Ayça arkadaşların gelirse seviniriz. araç konusunda da mutlaka bir ayar çekeriz. gelen çok araç var nasıl olsa. (masallah diyelim :smiley: )
Kadir, Hamdi bey le konuştuk; eğer hava yağışlı olursa senin aracın üzerine çadır bezi gericez :D çözüm tükenmez :smiley:
Harika bir haftasonu olacak yine

eyvallah Onur.
Yağmurdan ziyade yüksek hızda ve uzun mesafede problem oluyor bende.Göl kenarında problem olmaz inşallah.

evet beyler yinede şemsiye almanızda fayda var...:smiley:

slm lar mersinde bulundugumdan gecen haftaki gezi ardından bu gezinizede gelmek isterim borada bizim buraları bir organize ederlerse zaman uyarsa gelmek isterim

OKYANUS_33' Alıntı:
Selam lar mersinde bulundugumdan gecen haftaki gezi ardından bu gezinizede gelmek isterim borada bizim buraları bir organize ederlerse zaman uyarsa gelmek isterim

açık açık söyleyeyim bu hafta ancak sana yakıt kardeşi olurum Tuna ;D yoksa gitmek sorun değil ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR