Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,832
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Yer Mekan Saat Belirtilirse Çok Daha Güzel Bir Etkinlik OLur..

Etiketler
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

merak etmeyin hepinizi tek tek çekerim ama beni bir kaç kişi çekmesi lazım :D :D :D

kemalhanoray' Alıntı:
Yer Mekan Saat Belirtilirse Çok Daha Güzel Bir Etkinlik OLur..

Yuce' Alıntı:
Sabah 9:30 da köprü başında buluşalım,
En geç 10:00 da Köprüden beraber geçip, seçeceğimiz bir sıkmacıda sabah kahvaltısı yaparız.
Bir iki yer biliyorum, hemen hemen hepimizde biliyordur zaten oraları.
havanın durumuna göre kapalı ya da açık bir mekan olmasına karar veririz. Gerekirse yarım saat öncesinden gider önceden yeri ayarlarım.
1 saat kahvaltı ve sohbetten sonra da biraz çamura bulanırız.
Herzaman olduğu gibi araç sıkıntısı olan arkadaşlar ararsa önceden, bir ayarlama yaparız.
Ayça arkadaşların gelirse seviniriz. araç konusunda da mutlaka bir ayar çekeriz. gelen çok araç var nasıl olsa. (masallah diyelim :smiley: )
Kadir, Hamdi bey le konuştuk; eğer hava yağışlı olursa senin aracın üzerine çadır bezi gericez :D çözüm tükenmez :smiley:
Harika bir haftasonu olacak yine

Pazar günü hava yağışlı olacakmış Adana'da bilginize :smiley:
saat 9,45 gibi köprü başında buluşmak dileğiyle..

Geçen hafta son dakka işim çıktı, .çok üzüldüm katılamadığım için bu hafta için söz vermemekle birlikte gelme ihtimali zorlayacağım.

laurus nobilis' Alıntı:
Pazar günü hava yağışlı olacakmış Adana'da bilginize :smiley:
saat 9,45 gibi köprü başında buluşmak dileğiyle..

9:30 demiştik Laurus Nobilius homulus kümülüs kardes :D
Haricten saat okumayalım :D:D
Yagıs olması guzel. bol bol camur yapıcaz demekki

ya 9,30 -10 arası demiştin.bende ortası yapim dedim aklım sıra :smiley: ne var:smiley: :smiley: ;D

Yağmur olduğu için mangal işi olmaz dimi.Ona göre malzeme getirelim.İlk buluşmadaki gibi ortada kalmayalım :D

_AYCA_' Alıntı:
Yağmur olduğu için mangal işi olmaz dimi.Ona göre malzeme getirelim.İlk buluşmadaki gibi ortada kalmayalım :D

ortada kalmazsınız mahmut ağamız var :smiley: ilk buluşmada hamdi abiye sormuştum, gençler siz gelin hiçbirşey almayın dediği için almadık bişey ;D

Sizler gelin yeterki , ortada kimseyi bırakmayız merak etmeyin ..

Onur defne hanımın dedigi saatte olabilir..:smiley:)

bu camurun üstüne kar da yakısır ... kar yagarsa mutlaka güzel bir yer yaparız Sizi karaisalıda kösk diye bir yayla var orayı göstermek isterim ..karsız olmaz orası ..bilginize..

köşk olur saray olur yeterki bir arada olalım. olmadı yeri yarar içinede gireriz :smiley:
Ama yerin dibide olsa, kaf dağının arkası da olsa mangalsız olmaz :D
illaki yanımıza alırız dimi Mahmut Abi :smiley: sucuklar bir yandan girer mangala, tavuklar tepeden iner ızgaraya, balıklar da çıkacağı yeri bulur közün içinden . :smiley:

Bu arada benim bir ricam olacak herkesten bu gezide.

Geçen sefer herkesin bir arada, yanyana masalarda, birbiriyle kaynaşarak ve paylaşarak hep birlikte yemek yiyeceğimizi umit etmiştim. Ama herkes bir köşeye çekilmeyi tercih etmişti. Tabiki de özel tercihtir, saygı duyarım. Ama belki bu sefer birazdaha bir arada olabiliriz diye düşünüyorum. Biliyorsunuz bazı şeyler paylaştıkça güzelleşir ve değerlenir.

Saat konusunda çok esnek olmak istemiyorum arkadaşlar. Zaten sarkmalar yaşanıyor bir saat belirlendiği zaman uyarsak grubu da bekletmemiş oluruz.
Tabi kimse yanlış anlamasın burda saat 9:30 olacak diye ısrarım mümkün değil. O benim ortaya attığım bir zamandı. Eğer genel kanı 9:45 se 9:45 te buluşalım ama lutfen buna da uyalım. bu grupta daha oyle rahatsız edecek sekılde gecikmeler yaşamadık çok şükür, bunu da korumamız gerek hep bir elden.
Saygılar sevgiler

bora1071' Alıntı:
ortada kalmazsınız mahmut ağamız var :smiley: ilk buluşmada hamdi abiye sormuştum, gençler siz gelin hiçbirşey almayın dediği için almadık bişey ;D
Bora gelebilmeni çok isterim, ayarlasan aslında ne güzel olur.

Yuce' Alıntı:
Bora gelebilmeni çok isterim, ayarlasan aslında ne güzel olur.

gelebilmem ihtimal dahilindedir :smiley: cumartesi netleşecek. sen facebook kullanıyormusun onur, ekleyelim ;) bu köprübaşı denen yer nerede. bak adanaya gele gele iyice öğneceğim bu gidişle. (böyle olmuyor uzaktan yol tarifi almak, en iyisi adanalı bir kız alıp döneceğim böyle giderse ;D ) inşallah düğünümde öyle bir konvoy olacak ki endurolar, 4x4 ler uçsuz bucaksız :smiley:

Selam bora öyle hemen kızı alıp gitmek yok daha kopru basını bile bilmiyorsun adanamızın her tarafını ogreneceksin adetlerimizi bileceksin ondan sonra düsünürüz bu konuyu , oyle mersinden eli bosda gelme sakın ..:smiley:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR