Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Onur, bulusma yerini herkes bulamıya bilir (kız almaya gelenler hariç) :smiley: gecen bulusma yeri metro hastanesi önüde olabilir, herkesde ögrendi hem kopruyede yakın diyorum.. ;)

Etiketler
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

mahmutdemir' Alıntı:
Onur defne hanımın dedigi saatte olabilir..:smiley:)

Laurus nobilis nedir diye merak eden varsa öğrenmiş oldu.ilk defa biri sormadan kendi söyledi :smiley: en sevdiğim bitki:smiley: yani ben, yani defne:smiley:

laurus nobilis' Alıntı:
mahmutdemir' Alıntı:
Onur defne hanımın dedigi saatte olabilir..:smiley:)

Laurus nobilis nedir diye merak eden varsa öğrenmiş oldu.ilk defa biri sormadan kendi söyledi :smiley: en sevdiğim bitki:smiley: yani ben, yani defne:smiley:

balık la çok güzel olur :D

Platanus orientalis derki :
Laurus Nobilis'in ve Sequoia sempervirens'in 9:45 isteği ile Amigo ve boranın isteği mantıklı istekleri üzerine Metro park hastanesinin köşesinde buluşuyoruz.
Bu son değişikliğimiz olsun diye de rica edicem dostlar, çünkü siteyi aktif şekilde takip edemeyen arkadaşlar ilk okudukları ile yola çıkıp sonra buluşma yerini kaçırıyorlar.

Pazar Sabah 9:45 te Metro Park hastanesi köşesinde buluşmak üzere arkadaşlar.
Hafif bir çay ve sıkma toplantısından sonra da hava şartlarına göre değerlendirme yapıp karar verelim ne tip aksiyona gireceğimize. çamursa çamur, kar sa kar :smiley:

Eğer şartlar uygun olursa benim de ufak bir isteğim var..
Araçlar buluşma yerinde çok dağınık oluyor.Biraz daha derli toplu park edilirse güzel fotolar çıkacaktır.Mesela yan yana düzgün hiç foto yok :smiley:

slm lar saat 09:30 da metropark hastanesinin önünle olucaz bizde ,,,ben ve 2 arkadaş....ama galiba göl kenarında camur işi yatar arkadaşlar güzel yagmur yagıyor bu yagmurda kimse oralara vurmaz araçlarını :D :D :D

9:45'de Orda Olucam..Vallahi Duran abi vinçli araba varsa 2-3 tane gireriz ya bi kurtaran çıkar elbet :smiley:

ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU na keyifli geziler dilerim.

Bol bol fotoğraflı paylaşımlar bekliyoruz sizlerden.

kemalhanoray' Alıntı:
9:45'de Orda Olucam..Vallahi Duran abi vinçli araba varsa 2-3 tane gireriz ya bi kurtaran çıkar elbet :smiley:

aynen öle tabiiki ahh ahh şu defenderim bir bitse kimseye gerek kalmaz ben kurtarırım sizide işte bekleyecez daha 3-4 ay kadar......

Selam koca cınar yarın 09:45 oradayım.. ama üzücü bir haber aldım bora arkadasımız dedesi vefat etmiş yarın gelemiyor .

Boracım bu acılı gününüzde acınızı paylaşıyor merhuma Allahtan rahmet, kederli Ailesine sabırlar diliyoruz..

Acı bir haber... :( :( :(

Bora kardeşimize BAŞIN SAĞOLSUN demek istiyorum. Tüm sevenlerine, yakınlarına ve ailesine de sabırlar dilerim.

bora bey başınız sağolsun allah sabır versin .............

sağolun arkadaşlar. dedem hacı enver ağaçlı 85 yaşında bugün 16:30'da hayata gözlerini yumdu. :( yarın sabah memleketimiz aksaray'da toprağa vereceğiz.

bora1071' Alıntı:
sağolun arkadaşlar. dedem hacı enver ağaçlı 85 yaşında bugün 16:30'da hayata gözlerini yumdu. :( yarın sabah memleketimiz aksaray'da toprağa vereceğiz.

Allah rahmet eylesin değerli kardeşim, sabırlar diliyorum sana ve ailene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR