Çukurova offroad karakapı keşif gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,058

oguzhan33

Sabır, insanı maksadına en tez ulaştıran klavuzdur
Yer
ADANA
Arkadaşlar herkese merhabalar 23 ekim 2011 pazar günü saat 11:30 Tarsusdan yola çıktık yolumuzun toplam uzunlugu Tarsusdan gidiş geliş tam 200 km bunun 100 km asvalt 100kmsi orman yolu ilk duragımız sarıkavakda yemek molası saat 14:30 civarları tekrar yola koyulduk yolda enik sürüsü yani köpek yavrusu sürüsü görüp ezilmesinler diye yuvalarına geri koyup güvenliklerini saglayıp tekrar yola çıkmamız 15:30 u buldu çakırlı yol ayrımından fakılar köyüne ordanda papazın bahçesine inmemiz milliparklar av koruma sahasına girebilmemiz için birkaç tel trafiginden sonra gerekli izinler alınıp tekrardan yola çıktık yolumuz kimi zaman tozlu kimi zaman dar kayalık ve dik idi saat 19:30 gibi karakapı denilen yere vardık asıl gitmek istedigimiz yer olan su gözüne vadiye hem karanlık çökmüş olması hem tek araç olmamız sebebiyle parkurumuzu 15 km gidiş 15 km geliş 30 km eksigiyle tamamlayıp dönüş yoluna geçtik orman içinde bir kulubede kamp ateşimizi yakıp yemek molası verip tekrar dönüş yoluna geçmemiz 21:45 i buldu Tarsus'a vardıgımızda 23:50 idi

001.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: Çukurova offroad karakapı keşif gezisi

Acaba gezdiginiz güzergahı google eart den çizebilir misiniz..

Güzel fotolar Oğuzhan, bu rotayı bide bizim ekiple tekrarlayalım...

ozzy_tr' Alıntı:
Güzel fotolar Oğuzhan, bu rotayı bide bizim ekiple tekrarlayalım...
Olur kardeş haberleşip bir ayarlama yapalım

Google eart açılınca büyük haritada gezdiginiz yerleri işaretleseniz de yeter..araları ben birleştiririm..

en kısa zamanda haberleselım oğuzhan elıne emeğine sağlık .

Walla içim gitti kaybolma kısmını göremedim ama biz onada yabancı değiliz keşif boyle oluyor su aksam yakılan atesi ne ozlemişiz bir kez daha anladım...

Oğuzhan Bey, süper fotolar. inşallah aynı rotayı ve daha güzellerini birlikte de yaparız. gezilerde görüşmek dileğiyle...

Oğuzhan ellerine sağlık güzel bir rota yakında grup olarak gideriz inşaallah

kerimakkis' Alıntı:
Walla içim gitti kaybolma kısmını göremedim ama biz onada yabancı değiliz keşif boyle oluyor su aksam yakılan atesi ne ozlemişiz bir kez daha anladım...

kaybolma anında fotograf aklımıza gelmediki o yolmuydu bu yolmuydu bir yandan telefon çeken yer aramakdan çekemedik maleseff..:smiley:

TUĞRUL' Alıntı:
Oğuzhan ellerine sağlık güzel bir rota yakında grup olarak gideriz inşaallah

Başkanım hizmet ALLAH için ne yaptıysam sizler için yaptım :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,930
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri