Çukurova offroad karakapı keşif gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,057
Ynt: Çukurova offroad karakapı keşif gezisi

senay07' Alıntı:
Oğuzhan Bey, süper fotolar. inşallah aynı rotayı ve daha güzellerini birlikte de yaparız. gezilerde görüşmek dileğiyle...

Ne zaman derseniz Şenay hanım Sizinde etkinliklerimizden haberimiz olursa imkan buldukca eşlik etmek isteriz...

Etiketler

oğuzhan kardeş ellerine sağlık güzel bir rota.

MUSTANG' Alıntı:
kış geliyor artık güzel rotalar cıkar bundan sonra :smiley:

bu resmini yayınladıgım yerin eski ankara yolundan olan bir rotasını daha ögrendim :smiley:) planım şu kardeş ankara yolundan girip benim daha önceki girdigim yerden çıkış yapmak :smiley:))

Kar yagdı yagacak karakapıya eli kulagında :smiley:

oguzhan güzel bir keşif olmuş papazın bahcesine indinizmi ?

ta5che' Alıntı:
oguzhan güzel bir keşif olmuş papazın bahcesine indinizmi ?
evet milli parklara girmek için papaza inmek gerekiyor yada anaardıçdan girmen gerekiyor

gozukara' Alıntı:
Enikler güzelmiş ben olsam çalardım birini ;D
valla çok niyetlendik :smiley:)) ama fab 2 tane köpegimiz var bir tane ısmarladık geliyor yoksa bizde düşünmüştük :smiley:

oguzhan33' Alıntı:
evet milli parklara girmek için papaza inmek gerekiyor yada anaardıçdan girmen gerekiyor
bu bölgeyide cok merak ettigimiz yerler arasında buraya gidersek sevgili annemde bizlerle gelecek oda görmek istiyor özellikle papazın bahcesini

Annemizi agırlamakdan şeref duyarız kardeşim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri