Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,631
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

son_kral_54' Alıntı:
hele bi kaynaşayım biraz.daha ne organizazyonlara imza atarız.sizleri sakaryanın en yüksek dağındaki malikhaneme bile çıkarmayı düşünüyorum. şöyle fırında tereyağlı alabalık ve kavurma yidireyim sizlere.nedersiniz?

İnşallah diyelim , zaten puanlama yapmanızdan "yemekteyiz" şeysi hissetmiştim ;D

Umut duymasın yemek oldumu dünyanın öteki ucuna bile gelir ;D

Etiketler

"Umut The God Father" ;D ;D

th_101_6232.jpg

son_kral_54' Alıntı:
evet kortej güzeldi. arkadaşımla ilk katılım ve tanışmamızdı.yemeğe kadar bizde tura çıktık.fakat ufakbi sitemde olsa bu, kendimizi yalnız hissettik.zerrin hanım bildiğince bize bilgi verdi sağolsun. tabii onunda fazla bilgisi yoktu bu konuda. kortej adına hazır kıta bekler gibiydik.yada kalabalık olması açısından.bilgilendirme olmadı,bizde yemeğe gidilirken ayrıldık.bunun için özür dilerim.oysaki gün sonunda of road yapılmış.katılamadığıma çok üzüldüm.bu bilgilendirilmediğimizden olsa gerek.bunu organize edenlere 10 üzerinden 6 veriyorum.başkada vermem.(ohbe rahatladım)

V8 Yavuz Bey ve İyileşmekte olan Zerrin Hanım elinden geleni yaptı bence hemde fazlasıyla. Benim de katıldığın 2. etkinlikti ve hatta gerek V8 Yavuz bey ve gerekse diğer birçok arkadaşla dün kortejde tanışdık.

Ne katıldığımız ilk etkinlikte nede dün kendimizi hiç yalnız hissetmedik. Gezenbilir grubunda önemli olan sizin gruptan ne beklediğiniz değil gruba nasıl adapte olup, ne katkıda bulunacağınızdır diye düşünüyorum. Değerlendirme notunuza bakarak sınıfı geçiyor olsak da gün bitmeden biraz erkence verilmiş olduğundan hakedilen notun altında olduğunu net olarak söylleyebilirim.

Akşam üzeri yapılan off road için herhangibir önceden yapılmış bir program yoktu. Spontane olarak ,yemekten sonra , hatta otoparkta vedalaşırken karar verildi. Bu etkinliğe bende katılamadım malesef. Bunun için bende üzgünüm.

Bununla beraber budan sonraki etkinliklerde sizi de aramızda göreceğimizi biliyor ve bundan büyük mutluluk duyacağımızı belirtiyorum.

Yapılacak ilk etkinlikte görüşmek üzere, hoşçakalın.

Selamlar.

Yavuz abi çamur görüntüleri yok mu?

Bende ufaktan eklemeye başlayayım....
Kortej başlarken arabamın durumu ;) ve son hali ;) ....

2009 yaz-karma 812.jpg

2009 yaz-karma 826.jpg

Ferdane hanım çamur jakuzisi görüntüleri var mı sizde? ;D

Arabamı süslememde yardımcı olan ekip...İsimlerini bilemesemde onlar kendilerini biliyor teşekkürler...

2009 yaz-karma 827.jpg

2009 yaz-karma 828.jpg

2009 yaz-karma 906.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR