Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,631
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

...

2009 yaz-karma 849.jpg

2009 yaz-karma 851.jpg

2009 yaz-karma 852.jpg

Etiketler

Amanın o camlardan sarkan zerrin mi? İyileşmiş maşallah... ;D ;D ;D
Konvoy ve çamur banyosu görüntüleri harika...
Hepiniz süpersiniz...
Katılamadığımız için çok üzgünüz...
Ankara ekibini tebrik ediyorum.
Görüşmek üzere selamlar...

Bence de çok güzel bir etkinlik oldu hem güzel hem anlamlıydı bu nedenle başta Yavuz Bey olmak üzere emeği geçen katılan her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bence oldukça verimli oldu hem gezenbilir hem yiyenbilir kısmı güzeldi. Ferdane Hanıma özel teşekkürlerimi ayrıca sunmak istiyorum adam gibi tek kare resmimi kendisi çekmiş efendim sonsuz teşekkürler ve minnettarım size yoksa kimseye bu etkinliğe katıldığımı ispatlayamazdım dermişim. ;D ;D ;D

Bu nedenle bir karar aldım kendi özel fotoğrafçımla katılacağım bundan sonraki gezilere yok kardeşim olmuyo böyle herkes kendine çalışıyo diye takılarak nükte yapmayı denermişim ;D ;D ;D

Aslında en başında planlanan sadece kortejdi yiyenbilir yapmak o anda gelişen bir olaydı bu olaydan çıkarılacak ders şudur Sürüden Ayrılmayacakmışsın ayrılırsan ne olurmuş aç kalırmışsın :D:D:D

Çamurlayanbilir etkinliğine çok istememe rağmen eşimin rahatsızlığı nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldım ki bunun acısını da çıkarırız önümüzdeki günlerde nasılsa mevsim normali bol çamurlu günler bizi bekliyor

Son olarak bize bu anlamlı günü yaşatan bu işi çok kısa bir sürede kotaran Yavuz Beye bir kez daha teşekkür ederim

.com' Alıntı:
Bence de çok güzel bir etkinlik oldu hem güzel hem anlamlıydı bu nedenle başta Yavuz Bey olmak üzere emeği geçen katılan her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bence oldukça verimli oldu hem gezenbilir hem yiyenbilir kısmı güzeldi. Ferdane Hanıma özel teşekkürlerimi ayrıca sunmak istiyorum adam gibi tek kare resmimi kendisi çekmiş efendim sonsuz teşekkürler ve minnettarım size yoksa kimseye bu etkinliğe katıldığımı ispatlayamazdım dermişim. ;D ;D ;D

Bu nedenle bir karar aldım kendi özel fotoğrafçımla katılacağım bundan sonraki gezilere yok kardeşim olmuyo böyle herkes kendine çalışıyo diye takılarak nükte yapmayı denermişim ;D ;D ;D
Rica ederim ne demek Necmi Bey :D ....
Ben eğer offroada katılsaydınız göreceğiniz gibi yürüyüp araba resimleri çekmeye çalıştım; her zaman yaptığım gibi hem herkesi çekmeye çalıştım hem de hemen ekliyorum(şu an işten çıkmadım resim ekliyorum :smiley: ) Yani grubumuzun fotoğrafcısı bile sayılabilirim ;)

Offroad dedim de yazayım hemen sırayla ekliyorum bazı bulanıklar dışında çok güzel kareler ve arabalı manzaralar var(çok yakında.....)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR