Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,682
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

jan' Alıntı:
büyük geçmiş olsun inşallah hasar çok yoktur
Hasar çok değildi ama çok fazla duman olmuş,bugün bile koku hala mevcuttu...,Hastaların panik yapmaması büyük bir faciadan dönüldüğünün işareti oldu;bugün bu konu ile ilgili araştırma ve çalışmalart tüm hızıyla sürdü....

Etiketler

.com' Alıntı:
Ferdane Hanım geçmiş olsun gördüğüm kadarıyla çok fazla bir şey yok bir kaç tabaka alçıpan tamiri ve biraz boya ile biter gibi sanki ama o yorgunluğun üzerine kesin tüy dikmiştir bu olay tekrar geçmiş olsun
Ya sormayın,hastaneye gidene kadar ben çok gerilmiştim saolsun Zerrin moral verdi,15.katta dumanlar çıkmıştı,panik halini yatan hastaların yapması halinde düşünemiyorum;dudaklarım uçukladı ;) ...Sebebi ise sigara içen bir düşüncesiz elemanın izmariti söndürmeden şaft kapagından atması.... :(
Gerçekten ucuz atlatılan bir olaydı....

Bu arada teşekkür edemediğim Yavuz moderatörümüze ,geçte olsa dileklerimi sunmak istiyorum;Herşey için teşekkür ederim....
Zerrin,ağrılarına rağmen geldiğin ve enerjini bize de aktardığın için sana da teşekkür ederim...Bana kortej boyunca eşlik ettin ,saol ;) :D ...

Ferdane hanım geçmiş olsun yangın olayına çok üzüldüm...

Ankarayıda kutluyorum Gezenbilire Türkiyeye yakışır bir gezi olmuş...Gönüller tek yürek bunu düşünmek gerçekten güzel...

Tebrikler.. :smiley:

dökülün bakalım videoları sallayın bakalım şöle gelsin videolar ;D ;D ;D

Ferdane hanım geçmiş olsun

ferdane gül' Alıntı:
index.php
fotoğrafları gördükçe içim gidiyordu keşke katılsaydım diye.. ama muhlama fotoğrafı görünce canım yandı cidden :smiley:

çok güzel bir gün geçirmişsiniz, son ana kadar aklımdaydı hep, mesaj da gelip duruyordu ankara ekibi ankara ekibi diye, istiyordum ama katılamadım maalesef :(

fotoğraflar pek güzel, dayanamayıp araziye de girmişsiniz geleneksel olarak :D

Ferdane hanım çok geçmiş olsun, neyse ki çok bir şey olmamış..

1:30da ha. bundan sonra etkinlikleri kaçırsam bile gece 11'de ya Alp'i ya Zerrin'i arıyorum nerdeyseniz geliyorum diye :D Zerrin hastalıktan eser kalmamış? :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Yangın olayı sinirlerimizi bozmuştu ki imdadımıza Alp yetişti...Biraz daha geceyi uzatıp yorgunluk resimleri çekilip ayrıldık...(kim demişti biraraya gelince 1.30 da ayrılırız ama gece diye ;) :D )

hasanfb' Alıntı:
Ferdane hanım geçmiş olsun yangın olayına çok üzüldüm...

Çok teşekkür ederim,yıllar önce misafir kaldığımı ev yanmıştı;berbat bir duygu ve ortam...Üstelik hasta kişilerin olması daha berbat....

Tebrikler.. :smiley:

wastiee' Alıntı:
Ferdane hanım çok geçmiş olsun, neyse ki çok bir şey olmamış..

1:30da ha. bundan sonra etkinlikleri kaçırsam bile gece 11'de ya Alp'i ya Zerrin'i arıyorum nerdeyseniz geliyorum diye :D Zerrin hastalıktan eser kalmamış? :smiley:
Ucuz atlatılan bir ihmal....Teşekkürler iyi dilekleriniz için...

Son etkinliklerde biraraya gelip ayrılamaz olduk,hoş ve güzel vakitler....bekleriz...

Çok güzel bir gün oldu,katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ferdane hanım sizede geçmiş olsun bu arada..

ferdane hanım geceyi iyi uzatmışsınız ama sonu yorucu ve korkutucu olmuş.
büyük geçmiş olsun. :eek: :eek:

erenataç,underwater ve yavuz-çelikel hepinize teşekkür ederim,ucuz atlattık ama benim dudaklarım bunda bile uçuk içinde kaldı ;) ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR