Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,631
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

ferdane gül' Alıntı:
Bu arada teşekkür edemediğim Yavuz moderatörümüze ,geçte olsa dileklerimi sunmak istiyorum;Herşey için teşekkür ederim....
.................

Fergane ; hem fotolar hem emeğin içn teşekkürler, özellikle Durunun fotoları harika çıkmış , ayrıca ben birşey yapmadım , kendi başıma bayrak takıp kornaya basarak gezsem grup olarak yarattığımız etkiyi yaratamazdım, Hep beraber birşeyler yapmaya çalıştık daha iyilerinide yapacağımızdan hiç şüphem yok.

Katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Elinde foto ve video olan herkesin (özellikle Umut un ! Çamur banyosu videolarını ben çektim ama Umutun makinasıyla, hepsi bu değil biliyorum ;D ) paylaşmaya devam etmesini rica ediyorum.

Unutmadan Yangın için geçmiş olsun .

Selamlar

Etiketler

Ferdanecim çok çok geçmiş olsun.Ayrıca foto ve videolar için hem sana hemde emek veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler..

Diğer fotolar ve videolar lüftennn :smiley:

Aradan işine gelmeyenleri ayıklıyo galiba ;D

discovery-V8' Alıntı:
Fergane ; hem fotolar hem emeğin içn teşekkürler, özellikle Durunun fotoları harika çıkmış , ayrıca ben birşey yapmadım , kendi başıma bayrak takıp kornaya basarak gezsem grup olarak yarattığımız etkiyi yaratamazdım, Hep beraber birşeyler yapmaya çalıştık daha iyilerinide yapacağımızdan hiç şüphem yok.

Katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Elinde foto ve video olan herkesin (özellikle Umut un ! Çamur banyosu videolarını ben çektim ama Umutun makinasıyla, hepsi bu değil biliyorum ;D ) paylaşmaya devam etmesini rica ediyorum.

Unutmadan Yangın için geçmiş olsun .

Selamlar

Rica ederim,güzel bir etkinliği fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirmek istedim,çok güzel kareler ortaya çıktı,bunu da severek paylaştım...Duru çok hoş ışığı olan bir çocuk,bende çekerken bile keyif aldım maşallah ;) ;Aramızda olan sevgili moderatörümüze en büyük desteği veren sevgili eşin Dilek 'in kalabalıktan dolayı istedğim gibi fotoğrafını çekemedim,başka sefere inşallah ;) ...
Yangın ise bu güzel günün üstüne olmasa iyi idi ama daha kötü olasılıkları düşününce seviniyorum...Zerrin'in kabugasını tutarak bana yetişmeye çalışması ise şimdi değil ama ileride gülümsetecek anılar içinde yerini alacak....
İyi ki sizler varsınız,iyi ki gezenbilir var :D :D :D

şekerşey0606' Alıntı:
Ferdanecim çok çok geçmiş olsun.Ayrıca foto ve videolar için hem sana hemde emek veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler..
Işılcım ,bende teşekkür ederim varlığın ve dostluğun için....

Deep' Alıntı:
Ankara grubu, harikasınız ya! Hem kortej hem offroad :smiley:
daha dur daha, bazı abilerimizde yüklenmeyi bekleyen videolar var ;D

bende sabırsızlıkla beklıyorum :eek:

bılıyorum ferdane abla geçen gece işten geç çıktınız hepsini yüklemek için tekrar tşkler

Merhaba Arkadaşlar,

Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş, ayrıca kortejden sonra yapılan gece off road kısmına bayıldım. Emeği geçen ve katılan herkesi çok tebrik ediyorum. Maalesef İstanbul'da olduğum için organizasyona katılmadım ama İstanbul'daki korteje katılma imkanı buldum. İstanbul'daki organizasyonda gerçekten çok keyifliydi ve katılım çok fazlaydı. İstanbul'da Sedat beyle, Nadir Abiyle ve daha birçok kişiyle tanışma imkanım oldu ve Zerrin Hanıma, Ankara Grubundaki diğer arkadaşlara çok selamları var. Bugüne kadar maalesef Ankara'daki organizasyonlara bir türlü katılamadım hep bi terslik oldu veya haberdar olamadım. Bundan sonra yapılacak organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....

20091029_131622(003).jpg

ferdane hanım öncelikle geçmiş olsun.yeni okudum 2 gündür nallıhan tarafında arkadaşım ve bebelerle kamptaydık.resimler için tşkkr.kızım ayrıca teşekkür ediyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR