KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hasar çok değildi ama çok fazla duman olmuş,bugün bile koku hala mevcuttu...,Hastaların panik yapmaması büyük bir faciadan dönüldüğünün işareti oldu;bugün bu konu ile ilgili araştırma ve çalışmalart tüm hızıyla sürdü....
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)
.com' Alıntı:
Ferdane Hanım geçmiş olsun gördüğüm kadarıyla çok fazla bir şey yok bir kaç tabaka alçıpan tamiri ve biraz boya ile biter gibi sanki ama o yorgunluğun üzerine kesin tüy dikmiştir bu olay tekrar geçmiş olsun
Ya sormayın,hastaneye gidene kadar ben çok gerilmiştim saolsun Zerrin moral verdi,15.katta dumanlar çıkmıştı,panik halini yatan hastaların yapması halinde düşünemiyorum;dudaklarım uçukladı ...Sebebi ise sigara içen bir düşüncesiz elemanın izmariti söndürmeden şaft kapagından atması....
Gerçekten ucuz atlatılan bir olaydı....
Bu arada teşekkür edemediğim Yavuz moderatörümüze ,geçte olsa dileklerimi sunmak istiyorum;Herşey için teşekkür ederim....
Zerrin,ağrılarına rağmen geldiğin ve enerjini bize de aktardığın için sana da teşekkür ederim...Bana kortej boyunca eşlik ettin ,saol ...
çok güzel bir gün geçirmişsiniz, son ana kadar aklımdaydı hep, mesaj da gelip duruyordu ankara ekibi ankara ekibi diye, istiyordum ama katılamadım maalesef
fotoğraflar pek güzel, dayanamayıp araziye de girmişsiniz geleneksel olarak
Ferdane hanım çok geçmiş olsun, neyse ki çok bir şey olmamış..
1:30da ha. bundan sonra etkinlikleri kaçırsam bile gece 11'de ya Alp'i ya Zerrin'i arıyorum nerdeyseniz geliyorum diye Zerrin hastalıktan eser kalmamış?
ferdane gül' Alıntı:
Yangın olayı sinirlerimizi bozmuştu ki imdadımıza Alp yetişti...Biraz daha geceyi uzatıp yorgunluk resimleri çekilip ayrıldık...(kim demişti biraraya gelince 1.30 da ayrılırız ama gece diye )
wastiee' Alıntı:
Ferdane hanım çok geçmiş olsun, neyse ki çok bir şey olmamış..
1:30da ha. bundan sonra etkinlikleri kaçırsam bile gece 11'de ya Alp'i ya Zerrin'i arıyorum nerdeyseniz geliyorum diye Zerrin hastalıktan eser kalmamış?