Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)
ferdane gül' Alıntı:
Evet Alp,kortej gecesi ben ve Zerrin'le görüşmüştün ve bi arkadaşın değil benim arabamdan bayrakları sökmüştük....Bu fotoyuda ben çekmiştim...Çok unutkan olmuşun çok B12 ve folik asit değerlerine baktır,bu kadar unutma anca değerler düşünce olur
....
Yavvvvv, Sevgili Ferdane....
Bi arkadaş derkene sen olduğunu tabiki biliyodumda
o kocaman birahili fotomun üstünde senin adını zikretmek istemedim, izin almadan....
Yok bara gittik, yok ben zıkkım ;D içtim, Zerrin' le Ferdane meyva suyu içti, bitki çayı istedik sizlere, çay yok dediler felan..... Hepiciği aklımdada, adınızı yazmak istemedim işte izin almadan ;D ;D ;D
Zati, konu 29 Ekim Cumhuriyet bayramı Ankara korteji konusu ya, bu fotonunda o kortej işi bitttikten sonra olmasına rağmen, konu başlığıyla bek (bek!
) alakası yoktu. Belkim silerlerdi müdürler ;D, sağolsun dokunmadılar.... İsminizi o yüzden oraya şey ettirmek istemedim oraya.... Bi daha sana Nesrin
;D ;D derim, anlaşırız ;D ;D ;D
Selamlar....
(Bende o dediğin asitlerden, B12' lerden felan elbetki eksik vardır. Unutkanlıkta çabası.... Yani, yorumun doğrudur...
Aklım çok başımda da sanki, B12' im, folik asitim kaldı... ;D Genede Sağol Varol)
(B12 dedin ya, B52 diye bi sağlam kokteyl vardır, canım çekti şincik valla ;D)