KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)
Saat 12.00 da Oran yürüyüş Yolu nda bulışacağız değilmi arkadaşlar ? Kolayca buluşabilmek açısından, Konya yolundan giriş yaparak, Panora avm hizasında buluşabiliriz.
Zakof' Alıntı:
Saat 12.00 da Oran yürüyüş Yolu nda bulışacağız değilmi arkadaşlar ? Kolayca buluşabilmek açısından, Konya yolundan giriş yaparak, Panora avm hizasında buluşabiliriz.
Benimde söylediğim, hizasında demekle yürüyüş yolu nun kenarını kastetmiştim. Yolun üzerinde Panoranın tam hizasında. Yürüyüş yolu Panora hizasına kadar geliyormu bilmem ama bulunması kolay bir yer olduğu için avm yi söyledim.
Katılımın az olmasının nedeni , bence , 29 Ekim de bir oluşturulacak bir kortejin duyurusunun 28 Ekim de yapılmasıdır. Malesef çok geç kalındığından birçok arkadaşımızın haberi olmamıştır. O yüzden katılım az.
Aslında İstanbul korteji konusunda ben inceden sitem etmiştim Ankara grubuna bunu bana pm ile haber veren jan ayrıca teşekkür ederim ben tabiki katılacağım
Gezenbilir Cumhuriyet Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)
4x4
1- Y.Yavuz (Discovery-v8)
2- Umut Çelikel (umutcelikel)
3- Efe Varol (Wraith)
4- Alp (Alfonse)
5-Can Pektaş (jan)
6- Ali Ataselim (xvala)
7- Kerim Alöç (yazargezer)
8- Eren Atac (erenatac)
9- Can Atac (Underwater)
10-Ferdane Gül(ferdane gül)
11-Özcan Baran (zakof)