KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler Abi teklifin için. Ancak, yarın eve perdeci gelecek, mobilyacı gelecek, avizeci gelecek, temizlikçi gelecek... Gelecek oğlu gelecek. Evde olmam lazım. Keşke ayrılabilsem.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)
Zakof' Alıntı:
Katılımın az olmasının nedeni , bence , 29 Ekim de bir oluşturulacak bir kortejin duyurusunun 28 Ekim de yapılmasıdır. Malesef çok geç kalındığından birçok arkadaşımızın haberi olmamıştır. O yüzden katılım az.
Abicim,
Yavuz abi konuyu 27 Ekim' de sabah açmış......
Evet bu da çok erken sayılmaz ama, gelmek isteyene yeterli bence.....
Saygılar....
Ben tam anlamadım, panora hizasında mı toplanıcaz, panoranın karşısında mı?
Küçük bi ihtimal ama, benim gelememe durumum olabilir. Risk ;D gerçekleşirse herkese selamlar...
Gezimiz bittikten sonra bişeyler yapalım.... Beyim jimnastiği lütfen
focus' Alıntı:
Teşekkürler Abi teklifin için. Ancak, yarın eve perdeci gelecek, mobilyacı gelecek, avizeci gelecek, temizlikçi gelecek... Gelecek oğlu gelecek. Evde olmam lazım. Keşke ayrılabilsem.
Alp gelir senin dizine sıkarım eğer sen gelmezsen bu işin keyfi de zevki de kalmaz bu arada avatarını sevmedim sana molotof kokteyli yollarım söylemedi deme ;D ;D ;D
Konya yolu tarafından gelip Turan Güneş'de ilerlerseniz maximum Panora hizasına kadar geldiğinizde kesin buluşmuş olacağız. Yani Ana caddede buluşacağız. Saat 12.00 da.
Saat 12.30 olunca hareket ederiz.