Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Krakow kalesi, icerideki muzelerde fotograf cekmek yasak oldugu icin hic fotograf yok, fakat kisaca krallik zamanindan bugune kadar gelen malzemeler sergilenmekte genel olarak, butun cevre ulkelerden urunler gelmis, Turkiyeden dahi savaslarda kullanilan silahlar, zirhlar bulunmakta.
Toplamda 1400 km yaptik araba ile, 3 ulke gectik, 2 pansiyon 1 hotelde kaldik, kaldigimiz yerlerdeki cadir kamplarini gorunce keske cadiri getirip burada kalsaymisiz dedik.
3-4 yil once sehirleri, tarihi gormeyi severdim simdi ise dogayi, tirmanisa merak sarmaya basladim, Sehirler kalabaligi ile bogmaya basladi ne kadar guzel gezilecek yerler olsada ilk uzun soluklu doga-dag yuruyusu deneyimimiz Cekin kuzeyindeki snezka oldu simdi ise tatra daglari,
Insallah onumuzdeki yil 4500 metreye Alp daglarina gidicez. Ondan sonrada benim kisisel hedefim 5895 metre olan Kilimanjaro dagi