olguncandan' Alıntı:Bu bir reklam oluyor galiba!
d.berkay' Alıntı:Bende Ankara'da bu işi yapıyorum profesyonel olarak. Açıkcası Ziebart vs. markaların fiyatlarına anlam veremiyorum. Gerçekten çok uçuk rakamlar.. Benim yaptığım uygulamalar aracın büyüklüğüne göre max. 300TL oluyor. Bicek araçlar için 150-200TL arası. Kullanılan malzemenin dayanım ve koruma olarak hiç farkı yok. Sadece isim satıyorlar bence.. Ama tercih meselesidir saygı duymak gerekir..
SERKANEFE' Alıntı:bu aralar motorlu taşıtlar vergisini garantiden yapanlara boya koruma 150 tl sonaxta, ben aracıma ilk aldığımda yaptırmıştım, bugüne kadar hiç fırça sürmedim araca, araç gerçekten ışıl ışıl hala, bazen dışını kendim temizleyip iç temizliği için aracımı yıkamacıya bıraktığımda abi pasta cila mı attırdın sen birşey mi yaptırdın araca diyorlar hala.. 1,5 yıl oldu dile kolay, şimdi bir daha yaptırıcam.
Yaptırırken birde motoruda temizletiyim diyorum, motor temizletme için ne diyorsunuz, sakat bir durum olur mu acaba motor temizletmede ?
Bu arada fırsat sitelerinde çok uygun indirimler oluyor mesela ;
http://www.semtfirsati.com/firsatlar/otomobil_firsatlari.aspx
olguncandan' Alıntı:Bu bir reklam oluyor galiba!
olguncandan' Alıntı:Anger, çok özür dilerim sizi reklamcı sandığım için.
Eski mesajlarınıza bakmak aklıma gelmemişti, sonra baktım; daha önce Duster ile ilgili yazışmışız ama siz uzun zaman ortalıkta görünmeyince "unutulmuşsunuz" ;D ;D ;D