turgut68
Kamp I
Ynt: Dacia Duster
Duster henüz yeni, yani yok gibi, ama zamanla offroad'a çıktıkça daha iyi anlaşılacak umarım. Elbette bir Defender, CJ5, ya da modifiye Suzuki olamaz, ama o kadar da küçümsenecek bir araca da benzemiyor. Çift kabinlerden daha başarılı olacağına inanıyorum; çünkü alt zeminde bir çıkıntı filan yok, yüksekliği gayet iyi, 6 vitesin 1. vitesi low-gear gibi orana sahip; sonuçta arkasında kendini ispatlamış bir teknoloji yatıyor.
Neyse daha erken, zamanla göreceğiz.
evedilaz' Alıntı:turgut arkadaşım L 200 le bu ucube aleti kıyasladınız ya pes dogrusu heleki 4x4 kullanan arkadaşlarımız duymasın
l200 bizimle gezilere gelen (bull) tarık abi var en yakınımızda aracın arazi performansı sorunsuz
he şu var pilotajda önemli l200 sürmesini bildigin her at revan gider der atalarımız
özetle L 200 LE KIYASLAMAK BENCE FİYASKONUN FİYASKOSUDUR
ben incelemesem kıyaslama şansım olmasa görmesem bu yazılanlara inanasım geliyo duydugunuz bir balon hurafe inanmayın derim
Duster henüz yeni, yani yok gibi, ama zamanla offroad'a çıktıkça daha iyi anlaşılacak umarım. Elbette bir Defender, CJ5, ya da modifiye Suzuki olamaz, ama o kadar da küçümsenecek bir araca da benzemiyor. Çift kabinlerden daha başarılı olacağına inanıyorum; çünkü alt zeminde bir çıkıntı filan yok, yüksekliği gayet iyi, 6 vitesin 1. vitesi low-gear gibi orana sahip; sonuçta arkasında kendini ispatlamış bir teknoloji yatıyor.
Neyse daha erken, zamanla göreceğiz.