Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,332

YOL

SEDAT AÇIL
Mesajlar
10,389
Tepkime Puanı
511
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Dacia Duster'la 5 günde yaklaşık 2000 km yol ve Bolu dağlarının karlı çamurlu arazisinde 4x4'lük bir test yaptık... Test yazısının ilk bölümü çok yakında hazır olacak. İkinci bölümü ise ocak ayının ortasında dizel modelin testinin ardından hazırlanacak. Geçen haftasonu yapılan test sırasında Funda Erhan ve Reha Yurdakul'un objektiflerinden bir kaç kare...

11%7E1.jpg


22.jpg


33.jpg


44.jpg
 

Etiketler

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Duster'in performansına şaşırmadım dersem yalan olur.
 

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Öncelikle Duster bölümünü ayrı bir başlık altında topladığınız için teşekkür ediyorum. Duster ile yaptığınız test gerçekten uzun soluklu bir test olmuş fotolar ise müthiş başka fotolar da görmek istiyoruz :D

Saygılar
 

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

beklenmeyecek kadar iyi bir araç.dizel motor mükemmel süspansiyon mükemmel çekiş sistemide mükemmel tabiki parasına göre.
 



Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

nkurtkaya' Alıntı:
Duster'in performansına şaşırmadım dersem yalan olur.
Ehe ehe, sen gözünle görmeden ve içine binmeden inanamıyorsun bir türlü zaten ;D ;D ;D

Çok iyi olmuş bu konu, malesef binlerce saçma mesaj yazıldı bunun hakkında, X5'in yol tutuşuyla bile kıyasladılar garibi. Bence fiyat seviyesine göre mükemmel bir araç. Arazide de kendini ispatladıysa helal olsun diyorum Romen kardeşlerimize:smiley:))
 

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.


Teşekkür Sedat Bey,

Yaptığınız test gezisini, halkımızın bilgilenmesi açısından önemli buluyorum.

Biz amatörlerin gözlemleri sadece "anı" veya "acaba sorusunu ortadan kaldırmayan bir gözlem" olur. Ondan öteye gidemez. Fakat profesyonel arkadaşlarımızın profesyonelce testleri kesin bilgidir.

İnsanlara karşılıksızca ve çıkarsızca bilgi sunmak gerçekten erdemli bir iştir.

Merakla bekliyorum bakalım bu araç neler yapabilirmiş neler yapamazmış.

Selamlar
 

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Bence bu araç kendi sınıfındakiler arasında oldukça öne çıkıyor. Ama tutupta 70-80.000 TL'lik araçlarla yada modifiyeli Jeep'ler veya Land'lar ile kıyaslandığı için küçümseniyor. Özellikle o araca 45.000 TL vereceğine 20.000 daha ver şu markayı al diyenlere ayar oluyorum, 20.000 TL'niz o kadar çoksa bana hibe edersiniz gider sizin dediğinizi alırım :smiley:. Bence hem yakıt ekonomisi, hem vergi avantajı hemde hafif arazi şartlarındaki performansı ile alınması düşünülebilir.
Ben bu gezenbilirin testlerini çok merak ettim :smiley:) Neyse bu sefer çok gecikmez heralde yazı ve fotoğraflar ;)
 






Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Herkese Merhaba,

Duster'ı ilk internette gördüğümde ( geçen sene ), tasarımını çok beğenmiştim ama caddelerimizde görmeye alışık olduğumuz ''Tatlı su komandoları''nın ucuz taklidi olarak damgalanır ( Bknz. Cherry - doğru mu yazdım bilmiyorum, Duster'a rakip gibi kastetmiyorum. Bence berbat bir araçtı ) diye düşünmüştüm :D ama Duster'ın bu kadar tutulmasına çok sevindim, çünkü caddelerde görmek çok hoşuma gidiyor.

İnternette bulunan ve geçen gün burada, bir arkadaşımız da bir konu başlığı açmış, Duster'ın off-road fotoğrafları var ( çamur lastikli, vinçli vb. ) çok güzel görünüyor bence. Kendi adıma, Gezenbilir imzalı test yazısını merakla bekliyorum. Bence, tasarımı çok güzel bir araç, ucuz olması ayrı bir güzel.

İyi seneler,

Barış
 

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Sevgili Sedat ;

Bizim klasik Offroad ruh halimiz ile Dacia Duster ı öncelikle küçümsedik :( Defender TD5 ile yoldan çıktığım bir anda Dacia Duster ı yanımda görünce çok şaşırdım, binek aracı fiyatına böyle bir 4X4 alacak aileler sonuçtan çok mutlu olacakları kanaatindeyim,

Sevgiler,

MKG
 

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.


Tekrar herkese selam

Yol ve yolcular, gezenbilirciler, hadin arkadaş şu testinizi okuyalım artık.
;D :smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: :mad:
 

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

tv de bıraraba programında arazı kabılıyetını seyretmıstım bana baya guzel gelmıstı.arkadaslarımızın test sonuclarını merakla beklıyorum bol resımlı olursa tadına doyum olmaz hosca kalın.
 



Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Bu siteden TEST de onay çıkarsa zaten, araç konusunda düşünülecek bir şey kalmamış demektir.

Mustafa Abinin görüşleri de bence çok önemli.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,383
Kayıtlı Üye Sayımız
172,122
Kaydolan Son Üyemiz
yatakli

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst