Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,910
Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Etiketler

çekimler çok başarılı olmuş.. emeğinize sağlık.. 2. testi sabırsızlıkla bekliyoruz. saygılar

L200 unutun ve size katılıyorum

Değerli arkadaşlar,

Yazı yaklaşık olarak ne zaman hazır olacak? Sabırsızlanıyoruz açıkçası, bari ne zaman yayınlanacak onu bilsek?

Selamlar...

TTamer abimize katılıyorum.. Sabırsızlıkla bekliyoruz...

selamlar CAN

Çok extrem modifiye edilirse neden olmasın? Ancak modifiyeye verilecek paraya değermi?Bence değmez.
Hele benim çiftliğin yollarında ilk kilometrede takılır,çamura saplanır ki ben bile defenderimle çok kereler battım 4 çeker traktörler çekti kurtardı defransyel oturdu.
Genelde sürülmüş tarlalar oluyor adeta bataklık,heleki çizilme olayı derin olmasada kestirme yoldan giderken her geçişte çiziyor hiç affetmiyor.Gerçek manada hiç off-road yarışına katılmadım ancak çiftlik yollarında en az bir off-road yarışçısı kadar tecrübeye sahibim.

Merhaba, aranıza yeni katıldım.Türkiye'nin kendi klasmanında en sitesinde bulunmaktan çok mutluyum.Bende sıkı bir DUSTER takipçisi olarak test sonucunu ve yazıyı merak ediyorum.3 yıldan beri çok temiz ve benim kullanım tarzıma göre beni tatmin eden bir Scenic RX4 kullanıyorum fakat yinede DUSTER beni çok cezbediyor.Donanımsal olarak DUSTER'ın çok eksik yönleri olsada 4LOCK olması onu RX4 e göre üstün kılıyor.O yuvarlak sihirli düğme varya insanı mıknatıs gibi çekiyor.Nedense?

bir işaret koyalım takipteyim ;D