Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Haldun Aydıngün biliyorum o abimizi... ''Kadından Dağcı Olmaz'' (!) diye bir söylemde bulunduğundan beri ben pekte sıcak bakamıyorum kendisine..Hayır hadi bunu söylüyorsun bari elle tutulur bir kaç somut bir şeyle kanıtla ki bana bende aaa hakkaten öyleymiş diyeyim..
Haa arşivde var ama dedim ya pekta sıcak bakamıyorum kendisine..
Bende Nasuh Mahruki ve Tunç Fındık'ın kitaplarını tavsiye edebilirim daha extrem oldukları için tabiki Haldun abininde kitaplarıda çok güzel ben severek okumuştum ama tavsiyem hepsini okuman ha birde unutmadan Bozkurt Ergör abimizin dağcılık isimli kitabınıda muhakkak okumanı tavsiye ederim dağcılığın türkiyede nasıl başladığı o zamanın şartlarına göre nasıl zor şartlarda yetersiz malzemeyle yapıldığını anlatıyor