Dağlar Hakimi Niva!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,472

Etiketler

Ynt: Dağlar Hakimi Niva!

Ormancı ağabey, biz her yıl Gezenbilir olarak Gelibolu'ya Şehitlik ziyareti yapıyoruz. Bu senede oralara gelmek kısmet olursa tanışırız inşallah.

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah hepinizi beklerim buyrun gelin

Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın...

Aracınız çok şık olmuş,maşallah Allah kaza bela vermesin.Bir sorum olacak aracınızda yükseltme uygulamışsınız galiba nasıl yaptınız biraz bilgi verirmisiniz.

Yükseltme kiti uygulamıştım ancak daha sonra bazı sorunlar yaşadım ve söktüm kitleri.Fotoğraflar standart halidir.Yükselltme kiti yok

Herhangi bir sakıncası yoksa ne gibi sıkıntı oldu anlatırmısınız.Aks açıları çok önemli diyorlar,bende yükseltme düşünüyorum nivaya ama siz böyle söyleyince kafam karıştı doğrusu.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.iyi günler.

Değerli arkadaşım merhaba. 1993 ten beri lada niva kullanıyorum. niva üzerinde yapmadığım denemediğim değişiklik kalmadı.yaklaşık 16 senelik uğraşılar sonucunda diyebileceğim tek şey aracın orijinalliğini pek bozmamak. aksi taktirde özellikle arazide olurolmaz kırılmalar ve aksaklıklar başlıyor. örnek verecek olursak fazla yükseltme ön aksları,şaftları, şaft istavrozlarını çok yoruyor ve arazi sanzımanından kaynaklı titreşimlerin çoğalmasına sebep oluyor. Kısacası yapılan her değişiklik niva için işkenceye dönüşüyor. saygılarımla.