Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım
Mesaj gönderen ve bu mutluluğumu paylaşan tüm dostlara sevgi ve salam olsun dün katıldığım ilk offroad tecrübemde aracımı ve üreticisini bir kere daha takdir ettim. Standart donanımı ile birçok aracın geçemediği çamurlu yerlerden geçerken lastik derinliği ve diş izleri olmadığından kuma saplandı. Asfalt lastiği ile ben bu kadarını bile beklemiyordum. Bu arabayı almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle kullanımı ve offroad taki performansı göz doldurucudur. Kapı hizası su dan bile bi sroun olmadan geçebilmektedir. Kuma saplandığında birkaç arıza ışığı yanmasına rağmen, asfalta çıkıp ta biraz hıza yapıp tozları döktükten sonra sensörler kendine geldi. Aşağıda geçilen parkur ve aracın birkaç fotoğrafınıda bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Sizin duanıza katılıyorum. Darısı sizinbaşınıza ben 1 ay nerdeyse araştırdım. Belkide Türkiye de ki tek boyasız ve darbesiz HSE yi aldım. Tavsiye ederim. Yakıt, performans ve sağlamlık açısından. Hem vergisi de uygun...
Dediğiniz doğru bu araçla ağır offroad biraz aptallık olur. Ama fazla ağır olmayan toprak, çamur ve su da olmazsa asfalt arabasından ya da diğer adıyla "yükseltilmiş araba" diyorum ben onlara, ne farkı kalır....
Ama dediğiniz doğru..O sensörler kum dolduğu için balata lar sıkıştırıyordu, araçta mekanik bir sorun yapmadı. yolda hepsi düzeldi. Bikaç gün sonra kendi el bilgisayarıma bağlayıp silicem..
Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım
rkayaci' Alıntı:
Dediğiniz doğru bu araçla ağır offroad biraz aptallık olur. Ama fazla ağır olmayan toprak, çamur ve su da olmazsa asfalt arabasından ya da diğer adıyla "yükseltilmiş araba" diyorum ben onlara, ne farkı kalır....
Ama dediğiniz doğru..O sensörler kum dolduğu için balata lar sıkıştırıyordu, araçta mekanik bir sorun yapmadı. yolda hepsi düzeldi. Bikaç gün sonra kendi el bilgisayarıma bağlayıp silicem..
bu araçla belli bir yere kadar olur,ama ingiltere de yükseltme kitleri ,snorkel ile offroad için modifiye edilmişleri var,yani gerekli uygulama yapılıp kullanılmakta demek istediğim araç yetekli
selamlar