KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamunaleykum arkadaşlar
Epeyce bir zamandır 4*4 ler hakkında bilgi ediniyorum.Suzuki Vitaraları beğeniyorum 2000-2003jlx kilometresi çok yüksek
her gün arazideyim ama yarışlarla ilgim yok.(Bağ bahe işleri) Dahiatsunun terios modellerine baktım. tip olarak çok güzel şehir içi kullanımıda iyi 98-99....bazı 2005sx lerde 1298 toyoto motorlu olanları var şanzumanda Toyoto yazılmış.1.3-1.6 motolu olanlar ın motorlarıda toyotolarla aynımı? net ten araştırdığım kadarıyla izmirde yetkili servis ve özel servisler mevcut genelde özel servisler aynı zamanda toyotocu vitaraların motor seçenekleri 1.6 olanlar hondalarla uyumlumudur?
bugün yaptığım testlerde anladım ki terios 200 v6 motor bir vitaradan daha performanslı kısa olması büyük avantaj sağlamış ki engellerden hiç takılmadan ve patenaja düşmeden aşabiliyor bence terios
bugün yaptığım testlerde anladım ki terios 200 v6 motor bir vitaradan daha performanslı kısa olması büyük avantaj sağlamış ki engellerden hiç takılmadan ve patenaja düşmeden aşabiliyor bence terios
kusura bakmayın araç daha yeni fazla resimleri yok sadece iki tane var şu anda ama hafta sonu bütün resimleri ile geliyor uludağ keşif gezimiz var bakalım hayırlısı