KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arac bitti arazi denemeleri yapıldı gectigimiz pazar arazide baya başarılıydı herkezi kendine hayran bıraktı ben vakitsizlikten resimlerini yükleyemedim
Resimlerinide müsait olduğunuzda bekliyoruz.
Birde bu aşamada daha önceki uğraştığınız araçlarla özellikle niva ile karşılaştırabilirmisiniz.
Low olmayan Terios size arazide motor gücü ve aksamın sağlamlığı konusunda güven verdimi merak ettim.
İzlediğimiz videolar kamera şakası gibi. ;D
Selamlar
Kemal İlhan
Resimlerinide müsait olduğunuzda bekliyoruz.
Birde bu aşamada daha önceki uğraştığınız araçlarla özellikle niva ile karşılaştırabilirmisiniz.
Low olmayan Terios size arazide motor gücü ve aksamın sağlamlığı konusunda güven verdimi merak ettim.
İzlediğimiz videolar kamera şakası gibi. ;D
Selamlar
Kemal İlhan
gectigimiz pazar günü terios ve nivalar bir arada saglam bir gezi yaptıkterios parkurların yogun Balcık kısımlarında low olmadıgı için biraz zorlandı genelde başarılıydı etap sonunda debriyajı sorunlu olan terios yogun zorlama nedeniyle balatayı bitirdi genel izlenim kalıbına göre baya iyidi nivaların peşinden ayrılmadı
bir forumda 2. nesil terioslarda toyota yaris motoru olduğunu okudum. türkiyedekilerde 1500 cc motor yok.
vikipediye göre
Kuzey Amerika pazarında 2006 yılından itibaren 1,5 lt. (106bg/79kW) VVT-i motor seçeneğiyle satılmaktadır. sizce teriosta gerçekten yaris motoru mu var ?
varsa düşünürüm toyota motorları gerçekten çok sorunsuz.