KILINÇ Fulltime Outdoor Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer Ağrı Doğubeyazıt 3 Mar 2010 #1 Merhabalar dakar amblemli yazıyı Ankara'dan nereden temin edebilirim?Oturduğum ilçede birkaç aksesuarcıya sordum amblemi bilmiyorlar bile
Merhabalar dakar amblemli yazıyı Ankara'dan nereden temin edebilirim?Oturduğum ilçede birkaç aksesuarcıya sordum amblemi bilmiyorlar bile
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 3 Mar 2010 #2 Ynt: Dakar Amblemi Ben istanbulda reklam tabelası folyo işleri yapan biryere gittim, internete girip bulduk ve kesip verdi, istediğim boy istediğim malzeme üstüne.
Ynt: Dakar Amblemi Ben istanbulda reklam tabelası folyo işleri yapan biryere gittim, internete girip bulduk ve kesip verdi, istediğim boy istediğim malzeme üstüne.
S SUVARİ Ziyaretçi 3 Mar 2010 #3 Ynt: Dakar Amblemi Reklamcılara gideceksin. İnternetten logoyu indir, onlar sana istediğin ebatta makinadan yapıştırmasını kesip çıkarıp veriyorlar. (Ben kendi amblemimi hazırlıyorum, artık kendi imajımızı yaratmalıyız.)
Ynt: Dakar Amblemi Reklamcılara gideceksin. İnternetten logoyu indir, onlar sana istediğin ebatta makinadan yapıştırmasını kesip çıkarıp veriyorlar. (Ben kendi amblemimi hazırlıyorum, artık kendi imajımızı yaratmalıyız.)
ssbman Zirve Mesajlar 1,807 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 4 Mar 2010 #4 Ynt: Dakar Amblemi Reklamcı , tabelacaı çözer hemen . Resmi flaş diske at götür ...