Dal Çizikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkan_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,594

Etiketler

Ynt: Dal Çizikleri

aracın off road aracı oldugunu gösteren izler onlar ben aracı boyattım sadece bir foto cektim daldım ormana ve bir daha ki boya işlemine kadar cizikleri kamufle etmek için camurunu sırtından eksik etmedim ozaman cizikler pek görünmüyor tavsiye ederim

Pasta cila desem olur mu? :smiley:
Benim araç daha pasta cilanın ve iyi bir boyanın ne olduğunu bilmiyor :smiley:

cizikleri ellemeyin zamanla bi bakaçaksınızki onlarsız olmuyo uğur abi aslında en güzel lafı s öylemiş o ciziklerin her birisinin anısı vardır :smiley:)ama teknik olaraksa çok derin değilse rötuş ve üzerinede pasta cila cekin nispeten kapanır ama asla tam boyanmadan kapanmaz ..fakat off roadda kullanılan araçlarda bunlar olmazsa olmaz bi gercekdir :smiley:)

Aşağıda linkini verdiğim başlık yardımcı olur sanırım...

Boya Koruma, Taş izi ve Çizik Giderme...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30057.0

ciziklerin tek cözümü camurlu gezmek belli olmuyor cizikler

Aracımdaki çiziklerin kötü durduğunu ve yakışmadığını söyleyen bir kişi dahi çıkmadı bugüne kadar. Tam tersi...

Verdiğiniz destek için teşekkürler sanırım bunlara çizik değilde önder hocam ve çoğu abimin dediği gibi doğanın imzası gözüyle bakacağım.

bu hafta sonu bolu-göynuk ve mudurnu dağlarına cıktık..bi abimizin cherookesiyle oda arabada idi ama direksiyonda ben vardım dağlardan indiğiğimizde her tarafı çizilmişdi oda sizin gibi ben ne yapaçağım dedi--2 şey söyledim direksiyona deli birisi oturmasın ve heğ dağa çıkaçaksanız aracı fırca ile boyayın :smiley:) ve ilave ettim bunlar imza dedim :smiley:)) baka baka alışdı en sonunda :smiley: döndüğümüzde artık üzülmüyo idi baktıkca alışıyo insan :smiley:)bu konuda eminim herkes sonuna kadar destekleyecekdir seni :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,181
Kayıtlı Üye Sayımız
167,063
Kaydolan Son Üyemiz
Ali sait

Çevrimiçi üyeler