Darbeye Dayanıklı Büyük Telefon Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpreklam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,621

alpreklam

Kamp I
Yer
bursa - merkez
darbeye şoka suya ota çamura dayanıklı mümkünse büyük ericsson r310 veya nokia nın modelini bilmediğim çok eski ve büyük bi telefonu gibi bir telefon arıyorum.

Etiketler
Ynt: Darbeye Dayanıklı Büyük Telefon Arıyorum

Merhaba telefonla ilgili görüşelim, sevginenator@gmail.com a mail yazarmısınız,selamlar.(yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum)

ilgilenlere r310s
http://www.sahibinden.com/kayitli_calisir_durumda_meraklisina_ilk_sahibinden_r310s-92WQQaXQQ13254068WQQpXQQdisplayitem

5140 içinde
http://www.sahibinden.com/pusula_termometre_resim_video_ses_kaydi_baskonus_radyo-46WQQaXQQ13071527WQQpXQQdisplayitem

merhabalar satılık r310s nokia 6250 mevcut ilgilenenlere duyurulur...saygılar

r310s sıfır aldım en son musluğun altında yıkarken :D vidasını sıkmayı unuttuğumdan su geçirene kadar kullandım temiz bir tane bulsam dağa giderken yanımda bulundururum. ama artık telefon üreticileri uzunca bir süredir dağcılara yönelik telefon üretmez oldular umarım birileri bu boşluğu görür de üretir. siemens son dönemlerde üretiyordu ama onlar da bıraktı. nokianın son ürettiği seriyi hiç sevmedim

Hani kibar olsa, su geçirmese, üstü kauçuk olsa birde off-road yazsa tadından yenmez :D

R310S R250S PRO NOKİA 6250 AÇILMAMIŞ CİHAZLAR VE YEDEK PARÇALARI MEVCUT İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR...0555 347 85 99

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR