Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü (18 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onderx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,127

onderx

Kalemim olgunluk tahsilinde
Yer
Aydın
Merhaba !

Etkinliğimiz Dilek Yarımadası içindeki Kanyondan başladı. 804 çeşit bitki örtüsünden iz taşıyan milliparkta üç farklı grup ve üç farklı parkur olarak Doğanbey köyüne vardık. İlk grubumuz B zorluk seviyesinde 13 km lik bir parkurda yürüdü. İkinci grubumuz da yine B zorluk seviyesinde 15 km lik parkuru kullandı. Ve son grubumuzda yüksek performanslı arkadaşlardan oluşup 22 km mesafeli ve 1237 rakımlı Dilek Tepe zirvesine çıkan C zorluk seviyesinde bir yürüyüş yaptı. Yürüyüş sonunda balık restoranında geçirdiğimiz hoş saatler günün yorgunluğunu hemen kaldırdı :smiley:

Kahvaltı Güzelçamlı'da yapıldı

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Yürüyüş öncesi ısınma hareketleri

[attachment=4]

[attachment=5]

13242.jpg

13243.jpg

13246.jpg

13250.jpg

13249.jpg

Etiketler
Ynt: Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü

Kanyon içinde ilk grubumuz yol almaya başlar

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

kısa bir atıştırma molası :D

[attachment=4]

ve ikinci grubumuzla devam

[attachment=5]

13252.jpg

13279.jpg

13296.jpg

13317.jpg

13342.jpg

28 çeşit memeli ve 42 farklı tür sürüngene ev sahipliği yapıyormuş millipark

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

13353.jpg

13403.jpg

13357.jpg

13369.jpg

13510.jpg

Yaban atlarının da olduğu söylenmişti ama ben hiç görmedim :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

13473.jpg

13491.jpg

13572.jpg

13669.jpg

ve C grubu katılımcılarımızdan...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

ve zirve...

[attachment=5]

DSC05329.jpg

DSC05354.jpg

DSC05366.jpg

13682.jpg

13705.jpg

hemen altımızdaki ada Yunanistan'ın Sisam Adası.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC05336.jpg

13725.jpg

13720.jpg

13723.jpg

Ynt: Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü (18 Nisan 2010)

merhabalar ne güzel doğa yürüyüşünüzü çok kıskandım, Ankarada var mı böyle bir grup ben de katılmak istiyorum...

Önder, güzel bir yürüyüş çıkartmışsınız, Sisam'ın bu kadar yakın olması beni çok üzüyor..

Selma, Ankara'da yapılan etkinlikler için Ana Sayfamızda GEZGİNİN DÜNYASI > ETKİNLİKLER > DOĞA SPORLARI bölümüzü izlemelisin, burada yapılan tüm yürüyüş ve doğa sporları ile ilgili konu başlıklarımızı görebilirsin. Doğada buluşmak dileğiyle..

güzel bir yürüyüş olmuş keyif almışsınız belli sezon sonu geliyor jübileyi güzel bir parkurla tamamlamak lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR