DEDAK - Değirmendere - Özdere Doğa Yürüyüşü (05 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XtrmPrgrmmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,111
Ynt: DEDAK - Değirmendere - Özdere Doğa Yürüyüşü (05 Ekim 2008)

Fotoğraflar başlıyor...

100_6151.jpg

100_6155.jpg

Onu tanıyor musunuz? Şu tripod olanı :smiley:

100_6158.jpg

100_6163.jpg

100_6165.jpg

100_6186.jpg

Özdere'yi hiç böyle gördünüz mü?

100_6191.jpg

100_6195.jpg

Not: Benim çektiğim fotoğraflar bitti. Daha önce benim yüklediğim fotoğraflara bakanlar bilirler, gevezelik etmeden duramam. Ama bu kez neden yazamadığımı birazdan yükleyeceklerimi görünce anlayacaksınız. İnsan kendi çektiği fotoğraftan utanır mı? Yanında bu işi bilen birisi varsa belki. İşte şimdide iyi olanlar. (gerçekten iyi olanlar) (Veya kısaca gezenbilir elf'ten nağmeler...) :smiley: >>>

DSC_0169.jpg

DSC_0189.jpg

DSC_0195.jpg

İzci paylaşır :smiley: (veya şöyle diyelim; Oryantiringci paylaşır... ;D )

DSC_0227.jpg

DSC_0253.jpg

İnsanlar doğada ne mutlular, değil mi? (veya Ulaş geyiği bırak, devam et... :smiley: )

DSC_0492.jpg

Sırtçantam dergisini okudunuz mu hiç?

DSC_0554.jpg

DSC_0558.jpg

DSC_0582.jpg

BİTTİ...
Sonuçta işte böyle... Buradan elf' teessüflerimi de bildirmek istiyorum. Bana göndermiş 194 tane fotoğraf. Dedi ki, sen seç yükle. Hangisini yüklesem diğerinin hatrı kalır. Bir insana böyle işkence edilmez. Sen gel, 194 tane fotoğraf çek, hepsi birbirinden güzel olsun. Sonra da de ki, hadi seç bakalım. Bence o 194 pozu da görmenin bir yolunu bulun.... (İzmir'lilere tüyo > Umarım 3. Gezenbilir buluşmasına bilgisayarı getirebileceğim, tüm fotolara bakarsınız ;D ;D )

Not : Yazıyı bu akşam yazamıyorum. Yoksa yorgunluktan öleceğim, yarın akşam eklerim ve beklerim efendim...

Ellerine sağlık Ulaş, o kadar işinin arasında sana kaldı fotoğraflar bi de... :smiley:

Tebrikler ve Teşekkürler Ulaş ,
Hem yürüyüş hem de paylaşım için.

Güzel fotoğrafların içinde bir Tebrik ve Teşekkürler Elif.

İlk doğa yürüyüşünde hiç zorlanmamışsın bakıyorum. Hangi grupta idin. ?
A - B - C ?

Abi, söyle işte sen de...

Zorlanmamış görünüyor değil mi? Hem de elinde o kocaman makine ile yürüdü bir de. Ayrıca hangi grupta yürüdüğünü kendisi söylesin ...(Kopya vereyim; Ben A yürüdüğüm pek nadirdir (Henüz yürümedim :smiley: ))

Teşekkür ederim Murat,

B grubunda yürüdüm. Ulaş'a kalsa beni C gurubunda yürütecekti :D

Başlarda yukarılara tırmanırken, nefesimin yettiğince söylendim tabi...
"Ne işim var benim burda, bir fotoğraf uğruna yürünür mü bu dağ bayır" diye :D

Daha sonra açıldım ve işin zevkine varmaya başladım.
Sonlara doğru inişlere geçtiğimiz sırada da, bir yandan düşmemek için çabalamak, bir yandan da makineyi kollamak beni çok yordu. Ayak bileklerimi biraz zedeledim.
Yine de, sağolsun Ulaş'ın yardımlarıyla bitirdik yürüyüşü. :smiley:

Ulaş üstadım gene tam raporlu fotoğraflı bir geziyle bizlerlesin. Ellerine sağlık paylaşımar için ayırdığın zamanda cabası tabiki :smiley:

Elif hanım 2 sayfanın başından itibaren 5. fotoğrafınız içinde özel olarak diğerleri içinde gözlerinize sağlık diliyorum. ( Göze hoş gelmesi adına gene fotoğraf üstadlarındanda yorumlar gelicektir. ) 

Ulaş üstadında bahsettiği gibi elif hanımın fotoğrafları ve ulaş üstadın notları ve tecrübesi doğa gezisi sunumlarının aranan ekibi ( Ulaş üstad zaten aranıyor ona ne şüpe ama ekip olarak değerlendirmeye çalıştığım için ) olucak gibiler :smiley:

Teşekkürler. Gönlünüze ve ellerinize sağlık :smiley:

Hem yürüyüş hem foto yapmak istersen A grupları biçilmiş kaftan Elif.

Fatihciğim Ankara da yürüyüş sezonu açılıyor bu hafta.
Zerrin ile temas kurmayı unutma. Ören'den dönüp dönmediğini daha bilmiyorum.

Bizim İzmir sezonu çoktan açıldı. Bizim de hafta sonlarımız bu haftadan itibaren Mayıs ayına kadar sürekli dolu.
Darısı başınıza.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR