DEDAK; Kula - Peribacaları (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XtrmPrgrmmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,504
Ynt: DEDAK; Kula - Peribacaları (16 Kasım 2008)

Nereye yazıyorsun? Ben görmüyorum? ;D ;D ;D

Sen İzmir'den geri döndükten sonra dikkat ediyorsan daha fotoğraf çekilesi yerlere gidiyoruz. Sanırım mesajı alıyorsundur :p :p :p

Etiketler

Ulaş, eline sağlık.
Fotoğraflar çok güzel ve güzel özetlemişsin.

HAŞİM' Alıntı:
Ulaş, eline sağlık.
Fotoğraflar çok güzel ve güzel özetlemişsin.

Benim Tanıdığım Haşim abi ise (DEDAK) ?? ,

gezenbilire hoşgelmişsiniz efenim :smiley:

Bir fotoğraf da ben göndereyim

KULA 046.jpg

Selam Arkadaşlar,
Kuladaki fotograflarımız Ulaş Kardeşim sayesinde gezenbilirde yayınlandıktan sonra, telefonlarım kitlendi..
Herkes Rock albümünün nezaman çıkacağını ve grubun adını soruyorlar....
Ama biz zaten böyle bi yankı yapacağını az çok tahmin etmiştik. Bilhassa kahvehane önündeki fotoğraf ile.. Albüme gelince; ciddi ciddi düşünmeye başlamadık desem yalan olur..

Selamlar,
Hüseyin

Hüseyin abi, merhaba,

Kullanıcı adını görünce kesin Hüseyin abi üye oldu dedim :smiley: Hoşgeldiniz... Senin fotoğrafları ben yüklemiş oldum. Bundan sonra çektiğin fotoğrafları senden bekliyoruz direkt...

Ayrıca ben şan dersleri almaya başladım, sizleri bilmiyorum artık. Albümde hafif Anadolu motifleri de olsun diyorum ben... ;D ;D ;D

Hüseyin Bey hoşgeldiniz Gezenbilir'e. :smiley:

Fotoğraflar için de, gözlerinize sağlık...

Merhaba Ulaş,

Sandığın gibi GEZENBİLİR'in yeni üyesi değilim. Sanırım iki yıl önce bir yürüyüşte bizim Tezmertek (Murat) ile tanışmamızdan sonra üye olmuştum..Ama sadece izleyici olarak kaldım hep. Aktif katılımım olmadı.

Şan derslerine başlamışssın hayırlı olsun.. :smiley: Anadolu motifleri olayına gelince onu ben hallederim. Nota bildiğimi ve bağlama çaldığımı sana söylemedim heralde. Atila da ritm işini halleder.. bence provalara hemen başlayalım.. sıcağı sıcağına.. Yanlız sponsor bulmamız şart :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler