DEF 110 İçin Komple Diferansiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,995
Ynt: DEF 110 İçin Komple Diferansiyel

karakoosh' Alıntı:
engin abi on arka farketmiyor dedi bir arkadas ama tek tipmis herhalde ,genede ben bilmiyorum.
önder bey bizim bu bölgede öğrenebileceğimiz bir yer yok eğer dediğiniz gibi ön arka fark etmiyorsa almayı düşünüyorum.ancak bunu kesin öğrenmemiz lazım.

Etiketler

Bugün servisteki ustama telefonla ön-arka diff.farkını sordum... 2009-2010 modellerde fark yok ama ondan önceki yıllara ait Defenderların ön arka diferansiyelleri birbirine uymaz dedi.. birisi armut tip birisi başka bir tipmiş birbirinin kutusunada girmez zaten dedi.. telefonla konuştuğumdan çok detaylı anlıyamasamda yani birbirinden farklıymış...

diferansiyelin şafta bağlanan kısmının fotosunu koyabilirmisiniz?tabiiki mümkünse.

iyi bayramlar.

SNC00007.jpg

SNC00008.jpg

Üstadım,

Defransiyeldeki büyük dişliye ayna, şaftın baglandıgı küçük dişlikede mahruti denir.

Herşeyden önce bir tebeşir veya boyalı bir kalemle aynadaki dişlilerden birisini markalayıp bir tur çevirip diş sayısını sayarsan ne olup olmadıgı ortaya çıkar.

46 ise mahrutiside 13 çıkar buda 110 ların önü demektir.

47 ise mahrutiside 10 çıkar buda bütün serieslerin önü ve 88 tiplerin ise arkası demektir.

belirtirseniz arkadaşlara tercihlerinde yol gösterir.

SERİ 3 109' Alıntı:
Üstadım,

Defransiyeldeki büyük dişliye ayna, şaftın baglandıgı küçük dişlikede mahruti denir.

Herşeyden önce bir tebeşir veya boyalı bir kalemle aynadaki dişlilerden birisini markalayıp bir tur çevirip diş sayısını sayarsan ne olup olmadıgı ortaya çıkar.

46 ise mahrutiside 13 çıkar buda 110 ların önü demektir.

47 ise mahrutiside 10 çıkar buda bütün serieslerin önü ve 88 tiplerin ise arkası demektir.

belirtirseniz arkadaşlara tercihlerinde yol gösterir.

Merhaba,

Çok önemli ve güzel bilgiler bunlar, paylaştığınız için teşekkür ederim.

Saygılar,

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR