<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? </b><br />
<br />
Walla konu güzel başlamış ben de bir anımı anlatyım. Bilmeyenler için İstanbul'da İstinye park diye bir alışveriş merkezi var - çok şık ve çok snob. Üst kat girişinde bir vale servisi var. Benim Defender otoparka tavan yüksekliğinden girmediğinden Vale'ye verdim. Vale benim arabayı birsürü Q7, X5, RR, Porche911 aklınıza gelebilecek tüm pahalı arabaların yanına park etmiş. İşim bitti kızımla dışarı çıktık, baktım, o kadar gösterişli araba arasında bir tek benim arabanın yanında 7-8 kişi içine yanına altına filan bakıyor. Valeye fişi verdim aldılar getirdiler arabayı, araba gelirken (V8 sesinden de olacak ;D) dönüp bakmayan yoktu.<br />
<br />
Bu bir araba değil. Bu bir ikon. Discovery dahil hiçbir 4 tekerlekliye benzemez. İçindeki sürücünün bir hayat duruşu olduğunun ifadesidir. Arabanında, sürücüsününde ulaşamayacağı yer, geçemeyeceği engel olmadığının ifadesidir.<br />
<br />
Ben günlük hayatta bir Audi A4 kullanıyorum, her gün işe giderken A4'ün ne kadar sıkıcı, ne kadar sıradan ve ne kadar ruhsuz olduğunu düşünüyorum. Reha Bey söylemiş bu kadar mutlu olduğum arabam olmadı diye. Ben ise galiba Defender'ıma aşığım.<br />
<br />
Kısaca, bir Defender hakkında yukarıdaki duygulara sahip değilseniz, Defender almayın. Bu dünyanın en sorunsuz arabası değildir - ancak severseniz tolere edersiniz.<br />
<br />
Sevgiler, Metin</div>