Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan necrolyt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,422
Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü

foremost' Alıntı:
öncelikle hayırlı bayramlar bu ilandaki parça doğru defender 2.5 benzinli karbüratörü peki bulunduğunuz ilde mevcut değilmi parça yurt dişindan baktınız birde lpg için karbüratörü deldirdiyseniz bundan sonra alacağınız parçayı deldirmeyin yakıta öyle ağım şahım bir değişim olmaz bende bunu araştırdım ve deldırmekten vazgeçtım bu halı ile iyi bir usta karbürötörcü yanlızca bu işi yapan olmalı başkasına elletmeyin birde yeni geliştirdikleri bir parça sayesinde hen %18 %20 gibi bir tasarruf salıyor hemde çekiş gücünü arttırıyor bu parça tam olarak karbüratörün içine 2 adet indiriliyor el yapımı bir ürün binip sürmeden inanmassınız kendiniz hissetmelisiniz adamlar 1 vites artar garantısı veriyor bu işte gayet ciddiyler size tavsiyem karbüratörünüzü deldirtmeyin orjinal binin ayrıca internetten araştırın şimşekler karbürator klınığı diye ibrahim bey var size yardımcı olur saygılar iyi akşamlar
merhaba
bunlar adanada biz istanbulda şu parça hakkında bizi biraz daha aydınlatırmısın nasıl bişey ne gibi bi faliyet gösteriyor parça
teşekkürler

Etiketler

arkadaşlar 2500 benzinli defender karbüratörleri elimizde mevcuttur karbüratörler 20, 25 bin km deki ambülanslardan alınmadır fiyatları ise 250 tl dir isteyenlere yardıcı olunur teşekkürler tlf 0541 810 34 24_ 25

takoser' Alıntı:
arkadaşlar 2500 benzinli defender karbüratörleri elimizde mevcuttur karbüratörler 20, 25 bin km deki ambülanslardan alınmadır fiyatları ise 250 tl dir isteyenlere yardıcı olunur teşekkürler tlf 0541 810 34 24_ 25
yenisi de aynı fiyat zaten pek fark yok

Selam arkadaşlar parça sabah geldi delikleri uymadı ama eye ille oturtuk artk kullanıp bakacaz bakalım benim karbüratörcü 30 yıl once yapılan bi uygulama dedi orasını bilmiyorum kullanıp görecez bakalım motor sesi azıcık değişti gibi ama çekişi de deneyip görecez
benim harbi yakıtla başım belada karbüratör tamir takımı değişti platin meksefe falan filan değişti geriye subap ayarı kaldı onuda yetiştiremedim artk bayramdan sonra km ye şehir içinde 1 tl yakıyor yakın mesafe olduıgumdanmı kaynaklanıyor aceba
fırsat bulupta şehir dışına çıkamadım zaten böyle yakarsa hiç çıkamıyacam :smiley: ticari taksi daha ucuz bence ;D

astrom' Alıntı:
sonuç ne oldu? Halen bekliyorum. Tşkr ederim.
doğacı maceracı' Alıntı:
takip ediyorum sonucu
Selam arkadaşlar valla unutmuşum bu konuyu :smiley: zaten arabayı sattım sonunda 2ay oldu Parça Yakıtta pek fark etmedi sadece rolantide çok rahat çalışıyordu kedi horlaması gibi :smiley: başka bi işe yaradığını sanmıyorum
ama iyi bi usta orjinal değerlerde subap avans hava ve platin ayarı yaparsa bişeye benzer o zaman yakıt yakacagı en aza çekilir ben yaptım çekiş çok iyi ve yakıt azaldı kamyon gibiydi daha evel :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR