Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,973
Kazasız belası kullanmanız dileğiyle. İç kısmında da görseller isteriz.
Teşekkür ederim iç kısım döşemesi geçen sene yaptım resimleri konuda var ucuza disco koltuk bulsam alacam şuanki projem tablet bağlama daha önce bağlamıştım bu sefer konsol yapacam konsolun içine oturtacam bir çok işlev görecek boşlukta dolar

Son düzenleme:

Etiketler
Defender mi abi ? )) sol kapiyi az sokaga dogru aldin mi abi ? Hey Allahım )) araba diye yapmış britler

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defender mi abi ? )) sol kapiyi az sokaga dogru aldin mi abi ? Hey Allahım )) araba diye yapmış britler

avukat doğru diyorsun buda araba mı ? bir çok ülke ordularında faal olarak kullanılan araçlar şuan bille modelleri düşük olanlara servetler yatıranlar var doğru bu araç değil avukat defender senin kimyanı bozmuş

Neyin cenesini ? Kapiyi sokersen evet rahat olabilir

Şöförün güz çenesine aldırılacak demek istedim))))) O zaman görüş tam oluyor. Omuriliği de S şeklinde getirmek gerek ama o yavaş yavaş uyum sağlıyor zaten))

Yaşa la defendir sen de olmasan gülecek forumda takilacak konu olmayacak ))

Tuv den tek seferden geçtik trafik sigortasını 940 tl yaptım geçen sene 420 yapmıştım iki katı olmuş 1800 tl fiyat verende vardı aynı şirketten yaptırtım
Sağ şeridin fatihi olmaya, yola devam yani ))

Tuv den tek seferden geçtik trafik sigortasını 940 tl yaptım geçen sene 420 yapmıştım iki katı olmuş 1800 tl fiyat verende vardı aynı şirketten yaptırtım

Sigortayı nereden yaptırdınız 1600 tl ye yaptırmıştım Mart ayında ben. En düşük buydu.