Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,187

erdal484

HAOFFROAD
Yer
hakkari/van
Web
landroverseries73.blogspot.com
aracı bu sabah aldım allahtan dün gece diyarbakıra gitmedik her işte bi hayır var kısmetim demek ki vandaymış aracı çok beğendim
-araç 1990 model düz dizel
-döşemesi güzel
-vinç mevcut
-port bagaj mevcut
-şnorkel mevcut
-aydınlatma sorunu yok
-merkezi kilit
-ön arka disk
-sunroof
-telsizde mevcut
ilk etapta boya ve motor değişimi BD30 gözüküyor rengi de tofaş mavisi ve beyaz
ilk göz ağrımı unutmayacam kısmet olursa ilerki zamanlarda satılığa çıkarsa ilk alıcısı ben olacam inşallah

WP_20130617_013.jpg

WP_20150317_12_34_19_Pro.jpg

WP_20150317_12_36_21_Pro.jpg

WP_20150317_12_34_26_Pro.jpg

WP_20150317_12_36_05_Pro.jpg

Etiketler

Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Erdal hayirli olsun kazasız belasız bol maceralı günlerde kullan
Gitti dede geldi torun

Hayırlı olsun Guzel kardeşim cok Guzel yakaladın fiyatı kadar kendisi de Güzelmiş Allah utandırmasın bol eğlenceli günler dilerim ..

!Dağlı!

Geçmiş olsun Allah kurtarsın bol çamurlu az sanayili ve keyifli günlerde kullanın :smiley:

:eek: :eek: :eek:

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Bence güzel olur ama işin bir de yasal kısmı var. Her çevirmede ellerini ovuşturmaya başlayan arkadaşlar karşılayabilir sizi. :p Bir de 2 senede bir muayenesi var bunun. :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR