Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,550
Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Ps biraz uğraştım bi canlılık geldi arabaya

Screenshot_2015-03-22-21-09-37-1.jpg

Etiketler

eFinity' Alıntı:
:eek: :eek: :eek:

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Bence güzel olur ama işin bir de yasal kısmı var. Her çevirmede ellerini ovuşturmaya başlayan arkadaşlar karşılayabilir sizi. :p Bir de 2 senede bir muayenesi var bunun. :smiley:

Vergi dairesine gidip ful cepe reklam logolu olarak işlem yaptırıyorsunuz sonra ruhsata işletiyorsunuz peşine ne yaparsanız yapın sadece yapılan işlemlerle yılık cüzzi bir vergi ödemesi var .

agokmen1' Alıntı:
Vergi dairesine gidip ful cepe reklam logolu olarak işlem yaptırıyorsunuz sonra ruhsata işletiyorsunuz peşine ne yaparsanız yapın sadece yapılan işlemlerle yılık cüzzi bir vergi ödemesi var .
iki sene kullanırız sorun olmaz sanırım iki sene sonra yeni boya yaparım hala araştırıyorum daha bulamadım bi reklamcı var oda şehir dışında yarın gelecek inşallah yapa bilir yapamasa kalacak artık

Hayirli olsun kardeşim özel mesaj kapali oldugundan cevap yazamadım van kaliyorum

Hayırlı olsun gülegüle kullan seriesini unutma :smiley:

Arkadaşlar bu araç uzun zamandır ilanda daha once sahibini arıyan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-askeriyeden-cikma-otomobil-gecen-land-rover-170254798/detay

Yeni defenderim seriesi satmadım defender ozlemimde bitti artık bir defender ve series sahibiyim dunyanın en mutlu insanı benim :smiley: :smiley: :smiley: yeni aracımız dizel 2500 89 model diri duruyor pas çurume yok motor iyi tabi toplamak lazım yine masraf masraf :smiley: :smiley: bende hastalık oldu land rover series ve defender den sonra diğer araçlardan soğudum seriesin ve defenderin varsa mutlusun :smiley: :smiley: :smiley:

20150524_114216.jpg

20150524_114235.jpg

20150524_114341.jpg

20150524_114611.jpg

20150524_114509.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,511
Kaydolan Son Üyemiz
hophealth

SON KONULAR

Geri