Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M
Tebrik ederim Murat bey, hayırlı olsun kazasız ve bol çamurlu günlerde kullanmanız dileği ile hoşgeldiniz birde şimdiden Allah kurtarsın demekten başka birşey kalmıyor bizede detaylı özellik ve fotoğraf konusunda emre beye katılıyorum tez zamanda bekliyoruz
Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?
Sormayın Dostlar yaa.
Yok yok daha henüz o noktalara gelemedik. Daha aracı satın alamadık ki. Satıcı, muayene bana ait dedi. Aracin muayenesi bitmişti.
OK dedik, araç Muayene hazırlığı için ustaya bırakıldı. Fakat gelin görün araç muayenede takıldı 4 ağır kusurdan.
Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?
Voyagers' Alıntı:
Sormayın Dostlar yaa.
Yok yok daha henüz o noktalara gelemedik. Daha aracı satın alamadık ki. Satıcı, muayene bana ait dedi. Aracin muayenesi bitmişti.
OK dedik, araç Muayene hazırlığı için ustaya bırakıldı. Fakat gelin görün araç muayenede takıldı 4 ağır kusurdan.
Bende anlamadim yaw.
4 ağır kusur şu şekilde.
1- Sürücü koltuğu yerine sabit değil.
2- Araç ruhsat ta kamyonet sistemde başka M1G1 miş N1G1 olması gerekiyormuş.
3- Arka frenler de kaçak var yenilenmesi gerekiyor.
4- On frenler hortumlarinda catlak var.
Durum bu hayırlısı diyelim bekleyelim.
Selamlar Murat.