Defender 110 Arıyorum (Megane Cabrio ile Takas)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pixelyus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,942

pixelyus

ilkerkonuk
1999 model megane cabrio aracımı
KAPALI LR DEFENDER 110
ile takas etmek istiyorum...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

01.jpg

02.jpg

05.jpg

07.jpg

08.jpg

Etiketler
Ynt: Defender 110 Arıyorum (Megane Cabrio ile Takas)

Cj Verelim olmaz mı ?
shbnden ilan no : 4286502
gezenbilir : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27595.0

arabanız çok güzelmiş...ama bende hastalık oldu defender

Hımm tamam o zman iyileşebilmek için mutlaka almanız lazım :smiley:
Anlıyorum sizi.Hayırlı satışlar o zaman :smiley:

Selam dostum 4-5 ay önce balık avına gidiyor diye kardeşime karayollarından land aldım oda istemedi. Araba yatmasın diye hafta sonları biniyorum 10liraya ihtiyacm var. Deyerlendirirsen araba sıfır kilometreye en yakın SAYGILAR.
http://www.sahibinden.com/arazi_yuzu_gormemis_asfaltdan_inmemis-82WQQaXQQ11790054WQQpXQQdisplayitem

ARACINIZI NETTEN TAKİP EDİYORDUM...AMA ÜZERİNE O PARAYI VEREMEM...

selamlar bende DEFENDER war bende işin tuhafı cabrio arıyodum :smiley: canatilimdosdogru@live.com dan ulaşırsan fotolarını yollıyabilirim. yada sana nerden ulaşabilirim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri